Post Malone

O Post Malone κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη ανησυχία όταν εμφανίστηκε σε συναυλία του Σίδνεϊ της Αυστραλίας καθώς η συμπεριφορά του ήταν τελείως απροσάρμοστη και κανείς δεν ξέρει το του συμβαίνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O καλλιτέχνης ξεσήκωσε τον κόσμο στη συναυλία αλλά κατά τα μισά της συναυλίας άρχισε να κάνει περίεργα πράγματα και αμέσως οι θαυμαστές του παρατήρησαν την αλλαγή στη συμπεριφορά του και τότε βγήκαν τα κινητά και ξεκίνησαν να απαθανατίζουν όσα έκανε.

Ο τραγουδιστής είναι πολύ νευρικός στη σκηνή, δεν μπορεί να βρει την ισορροπίας του και δυσκολεύεται να κάνει κάποιες κινήσεις ενώ πέφτει στο πάτωμα και έχει το κεφάλι του κάτω. Είναι τρομερά υπερκινητικός και τα χέρια του τα βάζει διαρκώς μέσα από το μπλουζάκι του δείχνοντας πως είναι αμήχανος.

@_valentinomusic_ i fall apart @Post Malone #postmalone #postmaloneconcert #fyp #foryou #sydney ♬ original sound – anthony valentino

Τόσο το TikTok όσο και το Twitter γέμισαν από κλιπ που δείχνουν τον τραγουδιστή να κινείται νευρικά και να βρίσκει με δυσκολία την ισορροπία του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι έχει ανεξήγητη υπερκινητικότητα, ενώ σε κάποια στιγμή βάζει τα χέρια του μέσα από το μπλουζάκι του την ώρα που τραγουδούσε. Σε άλλο σημείο φαίνεται να πέφτει στα γόνατα και ερμηνεύει ένα κομμάτι με το πρόσωπο κολλημένο στο πάτωμα.

@_valentinomusic_ @Post Malone #postmalone #postmaloneconcert #sydney #aussie #shoey #fyp #fypシ ♬ original sound – anthony valentino

Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως πήρε πολλές ναρκωτικές ουσίες προτού ανέβει στη σκηνή ενώ άλλοι κάνουν λόγω για αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που έχασε πολλά κιλά. Εκπρόσωποι του στα ΜΜΕ διέψευσα τη χρήση ναρκωτικών ουσιών στα ΜΜΕ.

Στο TikTok έχουν αναρτηθεί πολλά βίντεο από τη βραδιά εκείνη και έχει γίνει viral το hashtag #PostMaloneisnotokay.

Μάλιστα, ο Post Malone εμφανίζεται σε ένα βίντεο να βάζει αλκοόλ σε ένα παπούτσι κατά την διάρκεια της συναυλίας και να πίνει μέσα από από αυτό ενώ ο κόσμος φωνάζει “πιες, πιες”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και όλοι περιμένουν να ακούσουν τη δική του εκδοχή.

Τσέκαρε και αυτά:

Αστεία βίντεο :Παντρευόταν και την κουτσούλησε πουλί