Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα

Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα και η απάντηση είναι άμεση, γρήγορη και φυσικά έγκυρη. Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, όλοι οι κάτοικοι στο λεκανοπέδιο Αττικής θα δουν άσπρη ημέρα.

Μπορεί τα χιόνια γενικά να δημιουργούν προβλήματα, αλλά στην Αθήνα παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε ιδέα πως να συμπεριφερόμαστε, πάντα τα θέλουμε για να παίξουμε, κάποιοι τυχεροί να μην πάνε στη δουλειά και άλλοι να γεμίσουν το instagram τους με φωτογραφίες.

Στην Αθήνα λοιπόν άρχισε ήδη να χιονίζει. Ξεκίνησε το φαινόμενο από τα βόρεια του νομού, δηλαδή την Πάρνηθα και την Πεντέλη και σταδιακά κατέβηκαν τα χιόνια.

Στις περιοχές Θρακομακεδόνες, Κηφισιά, Βριλήσσια, Πεντέλη, Μελίσσια, Μενίδι, Μεταμόρφωση, Νέα Ερυθραία έχει ήδη αρχίσει να χιονίζει και σε λίγες ώρες θα το έχει στρώσει κιόλας.

Η πιθανότητα να το στρώσει σε όλες αυτές τις περιοχές φτάνει το 100%, που σημαίνει ότι σίγουρα θα το στρώσει. Και σε αυτό δεν υπάρχει ούτε μία αμφιβολία.

Και προχωρώντας προς τα κάτω στην Αθήνα και με πάντα το ερώτημα “Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα” να μας τριβελίζει το μυαλό, φτάνουμε στο κέντρο. Εκεί, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων το σίγουρο είναι ότι θα χιονίσει. Και θα χιονίσει αρκετά. Το θέμα είναι όμως εάν θα το στρώσει ή όχι. Οι μετεωρολόγοι δίνουν μία πιθανότητα 85% να το στρώσει στο κέντρο της πόλης.

Στον Πειραιά αυτή η πιθανότητα φτάνει στο 70% έχοντας ως σίγουρο πως θα χιονίσει και άρα οι βάρκες για άλλη μία χρονιά θα γεμίσουν χιόνι.

Χιόνια θα δουν και τα πιο νότια προάστια της Αθήνας από τη Γλυφάδα μέχρι και τη Βούλα, αλλά εκεί η πιθανότητα να το στρώσει φτάνει στο 60%.

Άρα η απάντηση στο ερώτημα Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα είναι μία: Χιονίζει ήδη!