Φαγητό Αθήνα

Ποτό Αθήνα : Είσαι στο γραφείο όλη μέρα και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να πάρεις τηλέφωνο τα μέλη της παρέας σου και να πιεις ουζάκια τρώγοντας λαχταριστούς μεζέδες! Και πρέπει κάποια στιγμή να την κάνεις πραγματικότητα αυτή τη σκέψη γιατί ωραία η εργασία αλλά πρέπει να ζούμε και λίγο βρε παιδί μου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα ουζάκια παρέα με τους μεζέδες είναι μια συνθήκη την οποία θα θέλαμε να έχουμε καθημερινά στη ζωή μας αφού μας θυμίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές και θέλουμε να έρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται! Σύμπαν ακούς;

Ποτό Αθήνα – Σε ποιες περιοχές μπορείς να πας και να απολαύσεις ουζάκι;

#1. Κουκάκι 

Πρόκειται για μια περιοχή η οποία έχει ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι στην ουσία μια γειτονιά όπου υπάρχουν πολλά μαγαζάκια τα οποία σε περιμένουν για να χαλαρώσεις με τους φίλους σου! Σχεδόν όλα τα μαγαζιά προσφέρουν καλό φαγητό και μπορείς να αράξεις στην πλατεία όπου και είναι απλωμένα τα τραπεζάκια!

#2.Εξάρχεια 

Αγαπημένη περιοχή και πολύ οικονομική! Το μεσημέρι, τα Εξάρχεια σε περιμένουν για να απολαύσεις το ουζάκι σου και να συζητήσεις με του φίλους σου! Υπάρχουν πολύ ωραία μαγαζιά που διαθέτουν και τέλειο φαγητό!

#3. Ψυρρή

All time classic επιλογή για όσους ξέρουν πως είναι μια περιοχή που διαθέτει πολλά μικρά μαγαζάκια στα στενά της όπου ο κόσμος μπορεί να απολαύσει το μεσημεριανό ποτό του και να κάνει καλαμπούρι με την παρέα του!

Όπου και να πας θα περάσεις υπέροχα, αρκεί να έχεις καλή παρέα! Φρόντισε να μην έχεις αμάξι μαζί σου σε αυτές τις περιοχές καθώς θα πιεις και επίσης δε θα βρεις πολύ εύκολα να παρκάρεις! Τα ΜΜΜ μια χαρά είναι και μπορείς να μετακινηθείς άνετα!

Καλά να περάσεις ότι και αν κάνεις!

Tσέκαρε και αυτά: