Θες να βγεις έξω και να πας να πιεις ένα ποτό; Έχεις ακούσει ότι στην Ηλιούπολη είναι ωραία;…Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα τρία στέκια για να μην ψάχνεις!

Αρχικά πρώτο στην κατηγορία βάλαμε το Garage!

ad

Είσαι λάτρης της ταχύτητας και όχι μόνο;; Σίγουρα θα θες να πιεις τότε ένα χαλαρό ποτάκι στο Garage.

Είναι το σημείο κατατεθέν στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία! Οι περισσότεροι από την περιοχή το έχουν ως στέκι, αλλά και άλλοι από άλλες περιοχές έρχονται για να απολαύσουν το βράδυ το ποτάκι τους…Μέσα στο μπαρ η έξω στον πεζόδρομο για να “κοζάρουν” κι ολας βρε αδερφέ…

Garage: Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Ηλιούπολη
Αθήνα

Το νούμερο δύο είναι το Geluk

Το μαγαζί έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ και πουλάει πολύ στους Ηλιουπολήτες και μη…Είναι δίπλα ακριβώς από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής..

Χαλαρό…ακόμα και όρθιο καθώς το βράδυ ο μέσα χώρος γίνεται και Club για πιο έξαλλα πράγματα…Είναι από τα μαγαζιά που ακούγονται πολύ τα τελευταία χρόνια για διασκέδαση και σίγουρα θα πρέπει να δεις και εσύ τι παίζει… Οπότε ψηφίζουμε τα χίλια για ένα ποτό χαλαρό ή ακόμα και “σκληρό”.

Geluk: 197,el.venizelou hlioupoli
Αθήνα

Τρίτη επιλογή είναι το Κολοκύθα Cafe – Cocktail Room!

Μια αυλή που έγινε all day cafe bar και πραγματικά έπιασε! Είναι στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα κοντά στον Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Το μαγαζί είναι τόσο ζεστό, που σίγουρα θα σε κερδίσει…και φημίζεται για τα πολύ ωραία και φθηνά κοκτέιλ του…Οπότε αν θες κοκτέιλ..μη το σκέφτεσαι τρέχα…Η Ακόμα για μια μπύρα για να τα πείτε με την παρέα σου.

Κολοκύθα Cafe-Cocktail Room

Κυπρίων Ηρωων 58
Αθήνα

Εμείς την βολτούλα μας την κάναμε και καταλήξαμε σε αυτά τα τρία barakia…Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα βέβαια…Ελπίζουμε να βοηθήσαμε για να βγείτε να πιείτε κάπου μάχιμα το ποτό σας.

Αν έχετε διαφορετική άποψη μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected] ώστε να ψαχτούμε και εμείς καλύτερα!

ΠΗΓΗ Φωτογραφιών: Facebook