Power Rangers

Oι Power Rangers – η θρυλική ομάδα που πολεμούσε τις απόκοσμες δυνάμεις του κακού – θα επιτσρέψουν στην πλατφόρμα του Netflix με ένα special επεισόδιο και η χαρά είναι μεγάλη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Tα μέλη του αρχικού καστ θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις του για χάρη της γνωστής πλατφόρμας και θα μας θυμίσουν τα παιδικά μας χρόνια που καθόμασταν μπροστά από την οθόνη και περιμέναμε να ξεκινήσει το επεισόδιο.

Ο Γουόλτερ Εμάνουελ Τζοόυνς που υποδύθηκε τον αγαπημένο Ζάκ δήλωσε πως η οικογένεια των Power Rangers έχει βαθιές ρίζες και θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Μετά από 30 χρόνια τη στολή τους για το “Mighty Morphin Power Rangers: Once and Always”  θα φορέσουν οι Ντέιβιντ Γιοστ (ο μπλε Ranger ), Κάθριν Σάδερλαντ ( η δεύτερη ροζ Ranger Κατ, στην τρίτη σεζόν),οι Στιβ Καρντένας, Κάραν Άσλεϊ και Τζόνι Γιονγκ Μπος ( κόκκινος Ranger, Ρόκι, κίτρινος Ranger, Άισα, και μαύρος Ranger, Άνταμ).

Πρόκειται για ένα reunion για το οποίο όλοι ανυπομονούμε διότι θα είναι διαφορετικά τα γραφικά,  η ιστορία θα μας θυμίσει τα παλιά και οι πρωταγωνιστές θα μας θυμίσουν εκείνες τις φορές που λέγαμε με τις παρέες μας “εγώ είμαι ο Κόκκινος, εγώ ο Μπλε” και πάει λέγοντας.

 

Τσέκαρε και αυτά: