Φαίη Σκορδά

Στην exclusive boutique του ταλαντούχου Γιώργου Ασημακόπουλου βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, λίγο πριν το δεύτερο lockdown, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επισκέφτηκε την boutique SANDY KOSTA,στην οδό Λαζαράκη 37 στη Γλυφάδα, για να βρει ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ.

Με πάνω από 12 σημεία πώλησης η εταιρεία SANDY KOSTA δραστηριοποιείται στον κλάδο της μόδας σε Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης SANDY KOSTA ξεκινά πριν από περίπου 34 χρόνια, όπου και γνωρίστηκαν η Sandy με τον Κώστα, οι γονείς του νεαρού επιχειρηματία Γιώργου Ασημακόπουλου.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην exclusive boutique SANDY KOSTA στην οδό Λαζαράκη 37 στη Γλυφάδα.

Με την δημιουργικότητα, την ευφυΐα και την ευρηματικότητα του αποτελεί, και ο ίδιος, πλέον, μέλος της επιχειρηματικής ομάδας και σχεδιάζει κομψά γυναικεία ρούχα, αντλώντας έμπνευση από τα ταξίδια και από τις διεθνείς τάσεις της μόδας.

Μπορείτε, λοιπόν, να επισκεφτείτε τις σελίδες της SANDY KOSTA σε Instagram και Facebook και να διαλέξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια, καθώς σε λίγες μέρες η πρωτότυπη boutique θα λανσάρει το e-shop της για τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Instagram:

https://www.instagram.com/sandy_kosta/?hl=el Facebook: https://www.facebook.com/skstores

Τσέκαρε και αυτό: Η εμπειρία του Zuka στο σπίτι σας