βιτριόλι

Πριν από λίγο καιρό, είδε τα φώτα της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία που αφορά στην 34χρονη Ιωάννα, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα! Δε σου κρύβω πως ακόμη είμαστε συγκλονισμένοι με αυτό που έχει συμβεί και ελπίζουμε να μη ξανασυμβεί κάτι τόσο άσχημο.

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από μια άλλη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, έχουμε δει τις ανάλογες συλλήψεις και διαρκώς γίνεται ανακύκλωση ειδήσεων από τα κανάλια, τα sites και τις εφημερίδες! Μιλάμε, ότι οι πληροφορίες οι οποίες έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάρα πολλές και αν θες την άποψη μου δε βοηθούν καθόλου.

Δυστυχώς η αναπαραγωγή των πληροφοριών που αφορούν τη συγκλονιστική υπόθεση, μόνο κακό μπορούν να κάνουν! Σε εκπομπή της τηλεόρασης, μέχρι και πόσο κοστίζει το βιτριόλι ανέφεραν και αμέσως στο μυαλό μου μπήκαν ιδέες του τύπου: «Και αν κάποιες τρέξει να το προμηθευτεί για να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη μέθοδο»; Δυστυχώς, δεν αντιλαμβάνονται κάποιοι άνθρωποι πως η αναπαραγωγή συγκεκριμένων ειδήσεων και ο λεγόμενος «ντόρος» που έχει προκληθεί, μπορεί να κάνει ζημιά. Σε ποιο επίπεδο με ρωτάς; Θα σου πω!

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί όλο το story που αφορά στην πλεκτάνη που στήθηκε απέναντι στην άτυχη Ιωάννα – πραγματικά ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να αντέξει όλο αυτό που της συμβαίνει- και αυτό φέρει ως αποτέλεσμα να ακούνε κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν αποκλείεται να μιμηθούν τη συγκεκριμένη τακτική και να δράσουν με μεγαλύτερη μεθοδικότητα. Με λίγα λόγια, να δούμε στο σύντομο μέλλον και άλλες επιθέσεις με βιτριόλι.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι «επικίνδυνο»! Και το λέμε αυτό διότι όταν ένα τόσο σοβαρό θέμα βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας, θέλει ιδιαίτερο χειρισμό και όχι μια πληθώρα πληροφοριών η οποία μπορεί να χαραχθεί στο υποσυνείδητο ενός ανθρώπου και να πράξει αναλόγως!

Κάθε μια ώρα βλέπουμε να εμφανίζονται νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση, γίνονται αναφορές στη μέθοδο αλλά και στους λόγους για τους οποίους προέβη η γυναίκα που φέρεται ως δράστης του συγκεκριμένου εγκλήματος στην ανάλογη πράξη! Γιατί για έγκλημα πρόκειται, και μάλιστα από τα χειρότερα. Και ενώ όλοι θεωρούν πως η δημοσιοποίηση της κάθε λεπτομέρειας αποτελεί ενημέρωση για τον πολίτη, δεν αναγνωρίζουν το αντίκτυπο που μπορεί να έχει απέναντι σε ένα άνθρωπο ο οποίος διαθέτει διαταραγμένη ψυχή! Και αν κάποιος μαζέψει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και ξεκινήσει να διογκώνει «το έργο» που άφησε πίσω η γυναίκα που αποφάσισε να καταστρέψει την Ιωάννα;

Μπορεί να φαντάζει σε κάποιους υπερβολή, η παρατήρηση που αφορά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων, αλλά αν καθίσεις και σκεφτείς, δεν αποκλείεται τίποτα σε αυτή τη ζωή και ειδικά όταν μιλάμε για υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα και τη ζήλια.

Μόνο δύναμη και κουράγιο μπορούμε να πούμε στην Ιωάννα, και ελπίζουμε να νιώσει έστω και λίγο καλύτερα, γνωρίζοντας πως η αστυνομία βρήκε τη γυναίκα που αποφάσισε να της αλλάξει για πάντα τη ζωή.