Prada

Πολλά είναι τα fashion brands, όπως ο οίκος Prada, ο οίκος Louis Vuitton, και άλλοι που καταφέρνουν να βρίσκονται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών και των ανδρών που αγαπούν τα luxury brands.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με την πασίγνωστη λίστα του Lyst το πιο hot brand αυτή τη στιγμή είναι αυτό του γνωστού ιταλικού οίκου, Prada, και το τελευταίαο τρίμηνο του 2022 έδωσε τα ξεκάθαρα αποτελέσματα.

Οι δυο καλλιτεχνικοί διευθυντές του γνωστού οίκου, Raf Simons και Miuccia έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κολεξιόν οι οποίες έχουν λατρευτεί από τις fashionistas και πλέον βλέπουν τα ονόματα τους να φιγουράρουν παντού.

Η γνωστή τεχνολογική εταιρεία μόδας που λειτουργεί και σαν e-shop, Lyst, σύγκρινε τα δεδομένα και τις αναζητήσεις που έγιναν και σύγκριναν τη δημοτικότητα των οίκων μόδας και των brands που απασχολούν και κατέληξαν στο συμπέρασμα.

Δεύτερος οίκος στην περίφημη λίστα είναι ο Gucci και συνεχίζει η λίστα με ονόματα όπως είναι ο Jacquemus και ο Moncler.

Το TikTok σύμφωνα με την εταιρεία ήταν αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο καθώς είναι μια πλατφόρμα στην οποία απευθύνεται η GEN-Z γενιά για να παρακολουθήσει τα trends και ότι συμβαίνει στη μόδα.

Τσέκαρε και αυτά: