Πράξεις αγάπης

πράξεις αγάπης που κάνουν κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να μην αναγνωριστούν και για μια ακόμη φορά έγινε μια κίνηση την οποία δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς.

Ο γνωστός Youtuber, Mr.Beast, αποφάσισε να “θεραπεύσει” την όραση 1.000 ανθρώπων που δεν μπορούσαν να διαθέσουν χρήματα για ένα σημαντικό θέμα υγείας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο 24χρονος Τζίμι Ντόναλντσον ο οποίος έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο Mr.Beast δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του οποίου αποκαλύπτει πως άνθρωποι οι οποίοι είχαν καταρράκτη κατάφεραν να “θεραπευτούν” χάρη στα χρήματα που τους έδωσε.

Έχοντας μια έντονη φιλανθρωπική δράση, ο Youtuber θέλησε να κάνει αυτό το δώρο σε 1.000 άτομα και μαζί συγκεντρώθηκαν για να μπορέσει να βγάλει το βίντεο και να δείξει στον κόσμο πως γίνονται ακόμη πράξεις αγάπης.

Μάλιστα, μοίρασε 10.000 δολάρια σε ασθενείς, αγόρασε ένα Tesla σε έναν τυχερό και έδωσε 50.000 δολάρια για να καλύψει τα δίδακτρα κολεγίου.Παράλληλα, χάρισε 100.000 δολάρια στον οργανισμό SEE.

O συγκεκριμένος άνθρωπος φροντίζει να κάνει διάφορα πράγματα για να βοηθήσει τον κόσμο που έχει ανάγκη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει στους ανθρώπους πράγματα τα οποία έχουν ανάγκη.

Τσέκαρε και αυτά: