Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως θέλει να βγάλει λεφτά οπότε αποφάσισε να περιγράψει τη ζωή του από την παιδική του ηλικια μέχρι το σήμερα σε ένα βιβλίο που θα βγει στα ράφια των σούπερ μάρκετ στα τέλη Νοέμβριο.

 

Σύμφωνα με τη Sun τα χειρόγραφα του βιβλίου έχουν ήδη περάσει από τον νομικό έλεγχο και ήδη έχουν φύγει από τα χέρια του πρίγκιπα Χάρι.

Ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House μίλησε για «προσωπικά και ειλικρινή» απομνημονεύματα. Το βιβλίο είναι μια «αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του».

Μάλιστα σε παλιότερη δημοσίευση στο Instagram τονίζει ότι είναι «τιμή» να συνεργάζεται με τον πρίγκιπα, μαζί μία φράση του Χάρι από το βιβλίο : «Το γράφω αυτό όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει».

Ο πρίγκιπας Χάρι θα δωρίσει τα έσοδα του βιβλίου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ θα εκδοθεί τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή.

“Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ όσα έμαθα κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα διαβάσουν από πρώτο χέρι τον απολογισμό της ζωής μου που είναι ακριβής και απόλυτα αληθινός”, ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Χάρι.

Τσέκαρε κι αυτό:

Viral: Η εφαρμογή που… προβλέπει το μέλλον στo TikTok