Πρίγκιπας Χάρι

Συνέντευξη στην εκπομπή “60 minutes” παραχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι με σκοπό να προωθήσει το νέο του βιβλίο, “Spare” και για μια ακόμη φορά είπε την άποψη του για τη βασιλική οικογένεια και για τη σύζυγο του βασιλιά Κάρολου, Καμίλα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Χάρι χρησιμοποιήσει πολύ σκληρή γλώσσα για τη σύζυγο του βασιλιά αποκαλώντας την “κακιά” και “επικίνδυνη” και αγνόησε πλήρως στην οδηγία του πατέρα του να μην επιτεθεί στη σύζυγο του καθώς την προστατεύει πολύ. Κάτι το οποίο έκανε πάντα.

ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε πως η βασιλική συνοδός προσπάθησε με νύχια και με δόντια να δημιουργήσει από την αρχή μια νέα εικόνα μετά την μακροχρόνια, παράνομη σχέση που είχε με τον πατέρα του ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Ο πατέρας του φρόντισε να τραβήξει μια “κόκκινη γραμμή” σύμφωνα με τον πρίγκιπα καθώς δεν ήθελε κανείς να “ακουμπήσει”έστω και με λόγια τη σύζυγο του και όπως έγραψε στο βιβλίο του η Καμίλα τον “θυσίασε” στο βωμό των δημοσίων σχέσεων για να φανεί εκείνη καλή.

Αποκάλυψε πώς εκείνος και ο Γουίλιαμ ζήτησαν από των πατέρα τους να την την παντρευτεί και την κατηγόρησε για σκευωρία έτσι ώστε να γίνει η βασιλική συνοδός.

“Ήταν η κακιά, ήταν το τρίτο πρόσωπο σε έναν γάμο, χρειαζόταν να εξιλεωθεί για την κακή της εικόνα”, λέει στη συνέντευξη.

Τσέκαρε και αυτά: