Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να βγουν δημόσια και να πουν τη “δική τους αλήθεια” κατηγορώντας τον βρετανικό Τύπο αλλά και το παλάτι για όλα τα δεινά που τους έχουν συμβεί και ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε μετά από καιρό να αναλάβει δράση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να κάνε έξωση στον μικρότερο του γιο και τη σύζυγο του από το Frogmore Cottage λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησε το βιβλίο “Spare” και οι ίδιοι πιστεύουν πως είναι μια πολύ σκήρή κίνηση σύμφωνα με πρόσωπο που μίλησε στη Daily Mail.

O βασιλιάς έδωσε στον γιο του και τη σύζυγο του προθεσμία να μαζέψουν τα πράγματα τους μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων αλλά εκείνοι δεν πίστευαν ποτέ πως θα προβεί σε κάποια άλλη κίνηση.

Τώρα, έχουν μέχρι και μετά τη τσέπη του βασιλιά να πάρουν τα πράγματα τους σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στη Page Six.

Το ζεύγος που κατάφερε να προκαλέσει τριγμούς στο βρετανικό παλάτι έχει αρχίσει να οργανώνει α πράγματα που θέλει να πάρει από το σπίτι και να τα μεταφέρει στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια και σε αυτά περιλαμβάνεται ένα παγκάκι.

“Όλα μοιάζουν πολύ οριστικά και είναι μια σκηνή τιμωρία. Είναι σαν να θέλει η οικογένεια να τους αποκόψει. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έχουν μέχρι το καλοκαίρι να πάρουν τα πράγματα τους”, είπε η πηγή.

Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να δώσει τα κλειδιά του νέου σπιτιού στον πρίγκιπα Άντριου αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά καθώς δε θέλει να εγκαταλείψει το δικό του “παλάτι”.

Τσέκαρε και αυτά :