Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι κατάφερε με το βιβλίο του “Spare” να προκαλέσει τριγμούς στη βρετανική, βασιλική οικογένεια καθώς αναφέρεται με πιπεράτες λεπτομέρειες στην ερωτική του ζωή και “δίνει” πληροφορίες για άλλα μέλη οι οποίες ίσως να μην ήθελαν να δημοσιευτούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η ιστορία του πρίγκιπα Χάρι για την πρώτη φορά που έχασε την παρθενιά του πίσω από μια παμπ από μια μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα κατάφερε να γίνει viral και ήταν αυτός που έκανε την αποκάλυψη!

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για εκείνο το πρόσωπο που σύστησε στον πρίγκιπα τον “έρωτα” και οι υποθέσεις ήταν πολλές.

Η γυναίκα η οποία πήρε την παρθενιά του Χάρι μίλησε αποκλειστικά στη “Mail On Sunday” και πρόκειται για τη 40χρονη Σάσα Γουαλπολ η οποία ήθελε να πει τη δική της εκδοχή για όσα έγιναν.

Τσέκαρε το βίντεο :

Η γυναίκα αυτή αποκάλυψε πως ο Χάρι ήταν αυτός που τη φίλησε πρώτος έξω από μια παμπ στην περιοχή Gloucestershire το 2001 και επειδή η κατάσταση ήταν αρκετά “καυτή” βρέθηκαν πίσω από την παμπ όπου έκαναν έρωτα ο οποίος διήρκησε 5 ολόκληρα λεπτά.

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν γνώριζε πως ήταν η πρώτη του φορά και πως το έμαθε από το βιβλίο που κυκλοφόρησε.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναφέρει το όνομα της στο βιβλίο παρά μόνο τις ερωτικές περιπτύξεις και η ίδια θέλησε να μιλήσει για αυτά που βίωσε εκείνη!

Τσέκαρε και αυτά: