Πρίγκιπας Χάρι

Αρχίζει και κουράζει όλο τον πλανήτη η αδυσώπητη επίθεση που έχει εξαπολύσει ο πρίγκιπας Χάρι κατά της βασιλικής οικογένειας και με τον τρόπο του δείχνει πώς έκρυβε τρομερό μίσος τόσα χρόνια για τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του αλλά και πόσο θέλει να μείνει στη δημοσιότητα κερδίζοντας πολλές χιλιάδες λίρες και δολάρια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα και του βασιλιά Κάρολου εμφανίστηκε στην αμερικάνικη εκπομπή “The Late Show with Stephen Colbert” και μίλησε για την περίοδο όπου βρισκόταν στο Αφγανιστάν όπου και σκότωσε, σύμφωνα με τον ίδιο, 25 Ταλιμπάν και για το γεγονός πώς ήταν σε ένα μέρος όπου δεν ήταν αναγκασμένος να βρίσκεται με τα μίντια αντιμέτωπος.

Ο πρίγκιπας Χάρι για μια ακόμη φορά τα “έβαλε” με τα βρετανικά ΜΜΕ καθώς δεν μπορεί να δεχτεί πώς ο κόσμος θέλει να μαθαίνει για εκείνον και πιστεύει πώς τα μίντια είναι αυτά τα οποία προσπαθούν να πασάρουν αυτά που εκείνα θέλουν να επιβάλλουν.

Ο 38χρονος κατηγόρησε ξεκάθαρα τη μοναρχία πώς προσπάθησε να τον υποβιβάσει σχετικά με την κυκλοφορία του βιβλίου του διότι είχε σκοπό να αποκαλύψει αμφιλεγόμενο περιεχόμενο και ίσως τους έκανε να αισθανθούν περίεργα και άβολα.

Δεν κρατήθηκε λεπτό “πίσω” καθώς στόχευσε για μια ακόμη φορά την οικογένεια του στην εκπομπή καθώς έκανε ελαφριά αστεία τα οποία αφορούσαν την ερωτική του ζωή όπως περιγράφει και το βιβλίο του και ήθελε να δείξει στον κόσμο πώς είναι ένας από αυτούς και πώς έχει κάνει και εκείνος πράγματα για τα οποία ντρέπεται.

Μάλιστα, σήκωσε το ποτήρι του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του και είπε πως η Αμερική είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζήσει κανείς και εκθείασε την Καλιφόρνια, προκαλώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.

Οι δικαιολογίες είναι πολλές! Τα μίντια φταίνε, η βασιλική οικογένεια φταίει και πάει λέγοντας! Αλλά εκείνος δεν παίρνει ευθύνη για τίποτα και αυτό είναι εντυπωσιακό!

Οι Βρετανοί είναι έξαλλοι για μια ακόμη φορά , εκείνος εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα και δεν αφήνει τους τίτλους του και εμείς θα πούμε πώς έχει κουράσει πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: