Πρίγκιπας Χάρι

Σε μια συνέντευξη χωρίς τη σύζυγο του αποφάσισε να εμφανιστεί ο πρίγκιπας Χάρι, και μίλησε για όλα όσα έχουν συμβεί με τη βασιλική οικογένεια και για μια ακόμη φορά κατάφερε να αποδείξει πως οι σκοποί είναι πολύ συγκεκριμένοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Ο κοκκινομάλλης γαλαζοαίματος ανέφερε στη συνέντευξη του πώς θα ήθελε να έχει τον “πατέρα του και τον αδερφό του πίσω” λίγο πριν δημοσιευτούν τα απομνημονεύματα του και καθώς μιλούσε στον Tom Bradby ακούγεται να ξεστομίζει αυτά τα λόγια.

Μάλιστα, ακούγεται να λέει πώς δε χρειαζόταν να φτάσουν σε αυτό το σημείο κάνοντας λόγο για τις διαρροές και τα “φυτεύματα” ανυπόστατων ειδήσεων που αφορούν εκείνον και τη σύζυγο του.

“Θέλω μια οικογένεια και όχι ένα ίδρυμα”, ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας Χάρι και συνεχίζει λέγοντας πως η βασιλική οικογένεια ένιωσε πως ήταν καλύτερο να κάνει το ζευγάρι να φαίνεται ως “οι κακοί της υπόθεσης” και πώς δεν έδειξαν καμία μεταμέλεια.

Οι νέες επιθέσεις του Χάρι κατά της βασιλικής οικογένειας φαίνεται πως θα χαλάσουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις του με τον Γουίλιαμς οι οποίες κρέμονται από μια λεπτή κλωστή.

Tσέκαρε και αυτά :

Ασύρματος φορτιστής : Ο νέος της Τesla

Νίκος Δένδιας : Το υπέροχο Instagram του υπουργού