Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Η Μέγκαν Μάρκλ και ο σύζυγός της αποφάσισαν να αφήσουν το παλάτι της Βρετανίας με σκοπό να ζήσουν τη δική τους ζωή αλλά οι τρόποι που έχουν επιλέξει να βγάλουν χρήματα, δεν αρέσουν καθόλου στους Βρετανούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι έφυγε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ “νύχτα” και επέλεξαν να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια για να μεγαλώσουν τα δυο παιδιά τους καθώς δεν ήθελαν να ζουν κάτω από το καθεστώς του παλατιού και να ακολουθήσουν τους κανόνες που ορίζει το πρωτόκολλο.

Οι Βρετανοί στήριξαν το ζευγάρι στην απόφαση του να αφήσει το παλάτι και η Μέγκαν μάρκα συνέχισε να είναι αγαπητή! Μέχρι, που εμφανίστηκε το δεύτερο trailer για το ντοκιμαντέρ που θα παίξει σε λίγες μέρες στο Netflix “Harry &Meghan”.

Οι περισσότεροι Βρετανοί εκφράζουν την στεναχώρια τους μέσω των Social media για τα λόγια τα οποία ακούστηκαν από το στόμα του πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια του trailer, περί “γνώση όλης της αλήθειας” ενώ αναφέρουν πως η Μέγκαν Μάρκλ είχε “διαβάσει” πολύ καλά την ψυχολογία του Χάρι και τον χειρίζεται.

Η Σάρα Βάιν με άρθρο της στη Daily Mail αναφέρει πως το ζευγάρι κατάφερε με το ντοκιμαντέρ να γεμίσει τις τσέπες του με μιζέρια και πως η Μέγκαν Μάρκλ υποδύεται με μεγάλη τέχνητο θύμα. Μάλιστα, η κ.Βάιν αναφέρει πως τη στιγμή που η Μέγκαν παίζει το θύμα η Κέιτ Μίντλετον καταφέρνει να στέκει αγέρωχη και “κυρία” και δεν αφήνει τίποτα να την επηρεάσει γιατί ξέρει πως το στέμμα είναι πάνω από όλα.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς ο πρίγκιπας και η σύζυγος του έχουν προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια στους Βρετανούς και όλοι περιμένουν να δουν όλα όσα έχουν γίνει και τι έχουν πει!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Ο τέλειος τρόπος τυλίγματος δώρων

Kirstie Alley : Πέθανε η γνωστή ηθοποιός