Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η σύζυγος του, Μέγκαν Μάρκλ κατάφεραν να κάνουν έναν ολόκληρο λαό να στραφεί κατά τους, μετά την προβολή του project στο οποίο συμμετείχαν για λογαριασμό του Netflix!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι παρουσίασε τη δική του ιστορία για τη σχέση τους, τον τρόπο που γνωρίστηκαν και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τη δημοσιότητα. Και όπως ήταν αναμενόμενο, κατηγόρησαν ξεκάθαρα τα μίντια για όλα όσα πέρασαν ενώ οι αιχμές πριν έλλειψης προστασίας του παλατιού δεν έλειψαν ούτε λεπτό από το ντοκιμαντέρ.

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix ξεκινά με ένα επεισόδιο το οποίο παρουσιάζει πολλές καταγραφές από το ίδιο το ζευγάρι καθώς δεν μπορούσε να τους ακολουθεί μια κάμερα παντού, ενώ βλέπουμε αναφορές για την πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά και τον τρόπο που μεγάλωσαν οι δυο αυτοί άνθρωποι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του Instagram, βρέθηκε, ερωτεύτηκε, έπαιξε πολύ καλό κρυφτό και έπειτα έγινε εξώφυλλο σε όλα τα μεγάλα περιοδικά! Και όπως ισχυρίζονται, τότε ξεκίνησε η κατρακύλα αφού τα μίντια τα “έβαλαν” με τη Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι προσπάθησε να τη γλιτώσει από όλο αυτό.

Στο ντοκιμαντέρ μπορεί να παρουσιάζεται μια όμορφη ιστορία αγάπης αλλά δε γίνεται να αγνοήσει κάποιος τις δηλητηριώδεις ατάκες προς τη βασιλική οικογένεια αλλά και το γεγονός πως ο Χάρι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχασε τη μητέρα του και ακόμη δεν έχει γιατρέψει το τραύμα της απώλειας. Μια απώλεια που τον οδήγησε να συναναστραφεί με την ηθοποιό, η οποία του θυμίζει πολύ τη μητέρα του όπως ο ίδιος δήλωσε.

Τα βρετανικά μέσα “δικάζουν” την απαράδεκτη – κατά τα λεγόμενα τους – συμπεριφορά του ζευγαριού και κάνουν λόγο για μια εκπληκτική ερμηνεία της Μέγκαν να χειραγωγήσει τα πλήθη και τον Χάρι να “αυτοκτονεί” κοινωνικά γιατί δεν αντιλαμβάνεται πως η προβολή των θεμάτων προκαλεί ερωτήματα που ίσως δεν θα ήθελε ούτε ο ίδιος να απαντήσει.

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ – Η Μέγκαν Μάρκλ στα μάτια του Χάρι είναι μια δυναμική γυναίκα, η οποία μπορεί να καταφέρει τα πάντα και είναι υπέροχο το γεγονός πως θαυμάζει τη σύζυγο του και θέλει το καλύτερο για εκείνη! Αλλά δε γίνεται να αγνοήσει κανείς το γεγονός, πως υπάρχει μια ενδεχόμενη σκοπιμότητα πίσω από αυτή και δε γίνεται όλοι όσοι “συμμετέχουν” σε αυτή την υπόθεση να είναι τρελοί!

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!

Who said this? @stylefreakalex

Τσέκαρε και αυτά:

Κλέλια Ανδριολάτου : Το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί : Βόλτα στην Κόπεγχάγη