Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Όλοι περιμένουμε να δούμε το δημιούργημα στο οποίο συμμετέχει ο γιος του βασιλιά Καρόλου με τη σύζυγο του Μέγκαν Μάρκλ και το Netflix μας δίνει “τυράκι” το οποίο προκαλεί τριγμούς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζεύγος που κατάφερε να ταράξει τη βρετανική μοναρχία με τις επιλογές του, αποφάσισε να δώσει “πρόσβαση” στο Netflix έναντι πολλών εκατομμυρίων και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά κάπως στο νέο trailer που κυκλοφορεί, ακούγονται πράγματα τα οποία ίσως προκαλέσουν σοβαρά ζητήματα στη βασιλική οικογένεια.

Στο νέο trailer ακούγεται ο πρίγκιπας Χάρι να λέει πως οι γυναίκες που παντρεύονται τα πρόσωπα που ανήκουν στη Βασιλική οικογένεια ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και ο πόνος είναι αναπόφευκτος.

“Δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία”, λέει χαρακτηριστικά ο Χάρι ενώ βλέπουμε πλάνα από τη Μέγκαν Μάρκλ να σκύβει το κεφάλι και να φαίνεται δακρυσμένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Το ζευγάρι περιγράφει στην κάμερα τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ενώ κάνει λόγο και για φαινόμενα ρατσισμού ενώ στο τέλος ακούγεται ο πρίγκιπας να λέει πως “Εμείς ξέρουμε όλη την αλήθεια, εμείς”.

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές κατά την παραμονή τους στο βρετανικό παλάτι και ο φόβος τους να μην επαναληφθεί η ιστορία (βλέπε πριγκίπισσα Νταϊάνα) προκαλεί εντύπωση διότι με αυτόν τον τρόπος ενισχύουν τις φήμες που ήθελαν να μην είναι ατύχημα ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Το δημιούργημα του Netflix αποτελείται από δυο μέρη και το πρώτο θα προβληθεί στις 8 Δεκεμβρίου ενώ το δεύτερο μέρος στις 15 Δεκεμβρίου.

Τσέκαρε και αυτά :

Θεωρίες συνωμοσίας : Τα κουνούπια “ρομπότ”

Χριστούγεννα 2022 : Τιμούν με στολίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ