Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Το βρετανικό παλάτι είναι σε “αναμμένα ” κάρβουνα καθώς η Μέγκαν Μάρκλ και ο σύζυγος της, αποφάσισαν πως η στιγμή για να μιλήσουν, έφτασε και μέσω του Netflix θα ακούσουμε όλα όσα έζησαν από την ημέρα της σχέση τους μέχρι τη στιγμή που έφυγαν “νύχτα” από τη Βρετανία για να “γλιτώσουν” από τη βασιλική οικογένεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όποια άδικη τοποθέτηση που μπορεί να κάνει το ζευγάρι που πρωταγωιστεί στο ντοκιμαντέρ του Νetflix.

Ο διάδοχος του θρόνου, Γουίλιαμ και η σύζυγος του Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν σκοπό να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το μέσο και η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται για τη στιγμή που θα γίνει η “έκρηξη”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ – Ο “έκπτωτος” δούκας του Σάσεξ και η σύζυγος του έχουν ήδη απασχολήσει πολύ με τις ατάκες που έχουν ακουστεί στα δυο trailer τα οποία δημοσιεύτηκαν και τους ακούμε να αναφέρουν πως το παλάτι δεν τους προστάτεψε ποτέ και πως δημιούργησε “ιστορίες” και έπαιξε “βρώμικα παιχνίδι” κατά τους.

Η Λιζ Κάρμπους, η οποία σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ είναι γνωστή για τα αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ που δημιουργεί και ήθελε να δώσει στο κοινό, εικόνες α[ό την ωμή πραγματικότητα.

Αξιωματούχοι του Μπάκιγχαμ και του Κένσιγκτον θα παρακολουθήσουν το πρώτο μισό του ριάλιτι το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 8/12 και οι εξελίξεις μπορεί να δυσαρεστήσουν πολλούς.

Τσέκαρε και αυτά :

Αναζητήσεις Google 2022 : Τι έψαξαν οι Έλληνες

Πρόσωπο της χρονιάς 2022 : Ο Ζελένσκι και οι γυναίκες του Ιράν