Πρίγκιπας Χάρι

O πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως έχει γερές βλέψεις να κατακτήσει το Χόλυγουντ και κάνει διαρκώς κινήσεις για να βρεθεί σε διάφορες εκπομπές των οποίων οι παραγωγές τον προσεγγίζουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο αγαπημένος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ κατάφερε να ξεσηκώσει όλη τη Βρετανία με το αποκαλυπτικό βιβλίο των απομνημονευμάτων του και με τις συνεντεύξεις του και με το ντοκιμαντέρ όπου εμφανίζεται με τη Μέγκαν Μαρκλ όπου κατηγορούν τα ΜΜΕ για όλα αυτό που τους συνέβη.

Ο δούκας του Σάσεξ φέρεται να δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το γνωστό αμερικανικό show SNL καθώς είναι ένα πρόσωπο το οποίο “πουλά” πολύ και θα έκανε ακόμη μεγαλύτερο χαμό.

Σύμφωνα με τη Page Six, έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον ίδιο και την παραγωγή αλλά δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία. Μια πηγή αναφέρει πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πολύ ενθουσιασμένος με την παρουσίαση του προγράμματος γιατί πίστευε πως θα ήταν μια πολύ καλή διαφήμιση για το βιβλίο του αλλά ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα προχωρήσουν.

Μια άλλη πηγή αναφέρει πως θα μπορούσαν να δουν τον πρίγκιπα να εμφανίζεται σε κάποιο σκετς παρά να παρουσιάσει ολόκληρο το πρόγραμμα και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει.

Το NBC δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής αλλά το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως ο Χάρι θέλει να μπει στον χώρο της showbiz και οι διάφορες κινήσεις που κάνει το αποδεικνύουν.

Τσέκαρε και αυτά: