Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν καταφέρει να γίνουν ένα ζευγάρι το οποίο οι Βρετανοί αγαπούν να μισούν, οι Αμερικάνοι να έχουν ανάμεικτα συναισθήματα και ο υπόλοιπος κόσμος απλά παρακολουθεί όσα κάνουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το ζευγάρι εγκατέλειψε τη Βρετανία το 2020 και τη βασιλική οικογένεια με σκοπό να ζήσει τη ζωή του μακριά από τον βρετανικό Τύπο και όλη την τοξική ενέργεια που ρουφούσαν (έτσι έχουν πει). Πλέον ζουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια σε ένα luxury σπίτι με τους κήπους τους και όλα τα καλά.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για τα χρήματα που βγάζουν και το BBC έκανε ένα ρεπορτάζ για να δείξει στον κόσμο πως ζει o πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του! 

Ένα από τα πράγματα που του βοηθά να κερδίσουν χρήματα είναι η τηλεόραση και οι διάφορες εμφανίσεις. Μάλιστα, φημολογείται πως για το ντοκιμαντέρ που έκαναν στο Netflix πληρώθηκαν πολλά εκατομμύρια.

Ένας άλλος τρόπος είναι τα podcasts και τα βιβλία πο γράφουν και οι δυο! Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα έχουν γίνει ανάρπαστα και ξεπουλάνε συνεχώς.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει διοριστεί chief impact officer στην εταιρεία Better Up, μια εταιρεια η οποία ειδικεύεται στο coaching ομάδων!  Επίσης, ο πρίγκιπας φέρεται να κληρονόμησε ένα μεγάλο ποσό από τη μητέρα του το 1997 – μαζί με τον αδερφό του μοιράστηκε περίπου 13 εκ.λίρες – και όπως έχει πει ήταν κάποια σημαντικά χρήματα που βοήθησαν στη μετακόμιση τους στις ΗΠΑ!

Τι έχασαν φεύγοντας από τη Βρετανία

Είχαν ετήσιο εισόδημα από τον τότε πρίγκιπα της Ουαλίας, είχαν σωματοφύλακες, τη δυνατότητα να μπορούν να μείνουν σε διάφορα παλάτια στη Βρετανία, και πολλές άλλες αβάντες όπως είναι τα πληρωμένα ταξίδια και όλα τα σχετικ.

Ωστόσο, έχουν ακόμη κάποια δικαιώματα τα οποία όμως αναμένεται να κοπούν και αυτά!

Tσέκαρε και αυτά: