Μέγκαν Μαρκλ

Ο Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο γιος του βρετανού πρίγκιπα Χάρι και την αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν, γιόρτασε σήμερα τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους γονείς του που απαθανάτισαν το γεγονός σε βίντεο με την μητέρα του να του διαβάζει ένα παραμύθι.

Στο βίντεο, που αναρτήθηκε στην σελίδα στο Instagram της φιλανθρωπικής οργάνωσης Save the Children, η Μέγκαν διαβάζει στον Άρτσι που γελάει και φοράει ένα λευκό φορμάκι ένα από τα αγαπημένα του παραμύθια, το “Παπάκι!Κουνελάκι!”.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

THANK YOU to Meghan, The Duchess of Sussex (and Harry, The Duke of Sussex, behind the camera), for celebrating their son Archie’s first birthday by reading “Duck! Rabbit!” for @savewithstories! Happy birthday, Archie! . Thirty million children across the U.S. rely on school for food as well as learning. Responding to the needs of kids during school closures caused by the #COVID19 pandemic, @savewithstories is providing them with food, educational toys, books, and worksheets to make sure their bellies and brains are full. . If you’d like to donate to help kids across America, please visit our website — link in bio. #SAVEWITHSTORIES

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη savethechildren (@savethechildren) στις

Ο Άρτσι είναι ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και το όγδοο δισέγγονο της  βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι γονείς του είναι γνωστοί ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποιον τίτλο.

Η οικογένεια σήμερα ζει στο Λος Άντζελες μετά την παραίτηση του ζεύγους από τα επίσημα καθήκοντά του.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε ότι οι γονείς του Άρτσι επέλεξαν να ανεβάσουν το βίντεο στη σελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης για να υπενθυμίσουν την εκστρατεία της για τη στήριξη των παιδιών που έχουν νοσήσει από την COVID-19.

“Γιορτάζοντας αυτή την οικογενειακή στιγμή ο δούκας και η δούκισσα ήθελαν να συνεχίσουν να ενημερώνουν για την απόλυτη ανάγκη δωρεάς τροφίμων και εκπαιδευτικών βοηθημάτων σε εκατομμύρια παιδιά”, είπε ο εκπρόσωπος.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας ανέβασαν μηνύματα και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια του Άρτσι.

“Ευχόμαστε στον Άρτσι χαρούμενα πρώτα γενέθλια σήμερα!”, έγραψε σε μήνυμα στο Twitter το Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου βρίσκεται το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.