Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει ξανά να στρέψει τα βλέμματα πάνω του καθώς θέλει να μιλήσει για όλα όσα έχει κάνει για νιώσει για τη ζωή της! Και μιλώντας στον συγγραφέας και ψυχαναλυτή, δρ.Ματέ θέλησε να αφηγηθεί διάφορες φάσεις στη ζωή του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο Χάρι μιλώντας στο βίντεο του ψυχαναλυτή το οποίο μπροούσε να παρακολουθήσει κανείς σε live streaming πληρώνοντας 19 λίρες, δήλωσε πως είναι ελαφρώς πιο διαφορετικός από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και πως η χρήση κάνναβης τον βοήθησε να καταλάβει πολλά πράγματα.

Στον Ματέ είπε πως έχοντας μεγαλώσει σε μια διαλυμένη οικογένεια, θέλει να προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μη μεταδώσει τραύματα στα παιδιά του και να είναι πάντα καλά ψυχικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών και πως τον βοήθησε να ανοιχτεί απέναντι στο τραύμα του ενώ ο Ματέ προσπάθησε να τους εξηγήσει πως δεν έχει κάποιο τραύμα το οποίο χρειάζεται εξερεύνηση αλλά ότι του συμβαίνει οφείλεται στη διάσπαση προσοχή που ίσως να μην της έχει δώσει σημασία.

Ο Χάρι συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις και να προκαλεί πονοκέφαλο στην οικογένεια του ενώ όλοι αναρωτιούνται αν θα εμφανιστεί τελικά στη στέψη του βασιλιά Καρόλου!

Tσέκαρε και αυτά: