Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει αποφασίσει να κάνει το βρετανικό παλάτι να “ιδρώσει” και οι νέες του συνεντεύξεις αλλά και η κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του, προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε απόσπασμα το οποίο δημοσιεύτηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV, και φέρεται να λέει πώς δεν ξέρει αν θα δώσει το παρών στην στέψη του πατέρα του καθώς υπάρχουν σημαντικά προβλήματα τα οποία έχουν προκληθεί με τη βασιλική οικογένεια.

Οι δυο νέες συνεντεύξεις που έδωσε σε τηλεοπτικά δίκτυα θα προβληθούν προτού δημοσιευτεί το βιβλίο του “Spare” και αναμενεται να κάνουν το παλάτι πάλι να παρακολουθεί αυτή την παράνοια.

“Πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τότε. Αλλά, ξέρετε, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, η μπάλα είναι στο γήπεδό τους. Υπάρχουν πολλά για να συζητηθούν και ειλικρινά ελπίζω να προτίθενται να καθίσουν και να τα συζητήσουν”, είπε για την στέψη ο πρίγκιπας Χάρι!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ κατάφεραν να προκαλέσουν τριγμούς στο παλάτι και όλος ο κόσμος φαίνεται να έχει στραφεί κατά τους αφού φαίνεται να λένε πράγματα τα οποία δεν έχουν κάποια υπόσταση. Μάλιστα, οι Βρετανοί δε θέλουν να τους δουν μπροστά τους, αλλά ούτε και στην στέψη του.

Τσέκαρε και αυτά :

Άρης Σοϊλέδης : Τροχαίο για τον ποδοσφαιριστή

Αφέλειες : H Khloe Kardashian δοκιμάζει το νέο trend