Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ βάφτισαν την κορούλα τους, Λίλιμπετ, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια στο σπίτι τους και παρόλο που δεν εμφανίστηκε κανείς από τη βασιλική οικογένεια ενώ τους είχαν καλέσει, εκείνοι θέλησαν να περάσουν μια πολύ όμορφη μέρα και να τιμήσουν το κοριτσάκι τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μεγάλος είναι ο ντόρος που έχει προκληθεί γύρω από τους τίτλους που πρέπει να έχουν τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν και σε επίσημη ανακοίνωση τους ξεκαθαρίζουν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

“Οι τίτλοι των παιδιών ήταν ένα εκ γενετής δικαίωμα από τότε που ο παππούς τους έγινε μονάρχης. Αυτό το θέμα έχει διευθετηθεί εδώ και αρκετό καιρό σε ευθυγράμμιση με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ μετακόμισαν στην Αμερική με σκοπό να προστατεύσουν την οικογένεια τους όπως έχουν πει και μέχρι πρότινος όλοι αναφέρονταν στα παιδιά τους ως “Κύριος Άρτσι Μάουντμπατεν Γουίνδσορ” και “Δεσποινίς Λίλιμπετ Μάουντμπατεν Γουίνδσορ”.

Οι δυο τους δεν έχουν αρνηθεί τους τίτλους τους και συνεχίζουν να έχουν δικαιώματα, κάτι το οποίο έχει εξοργίσει πολλούς Βρετανούς!

Τσέκαρε και αυτά: