Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ήθελαν να λάβουν μέρος στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου όμως έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο αίτημα για να μπορέσουν να δώσουν το παρών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily Mail η οποία επικαλείται πηγές προσκείμμενες στο ζευγάρι θέλουν να βρεθούν στην τελετή στέψη αλλά ζητούν να έχουν ενεργό ρόλο στην τελετή και να βγουν στο μπαλόνι με τα υπόλοιπα μέλη όταν θα χαιρετίσει ο βασιλιάς Κάρολος το πλήθος του κόσμου.

Η τελετή στέψης θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου – την ίδια μέρα που γιορτάζει ο Άρτσι, ο γιο του ζευγαριού – και παρόλο που σημειώθηκαν ιδιαίτερα περιστατικά μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και όσα έχει ο πρίγκιπας Χάρι, τους έχουν καλέσει στον τελετή στέψης.

Προς το παρών, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως θα βρεθεί στην τελετή αλλά η βασιλική οικογένεια θέλει να τους έχει στο Αβαείο του Γουέστμίνιστερ έτσι ώστε να δείξουν ενότητα.

Το ζευγάρι συνεχίζει να μένει στην Καλιφόρνια και να ασχολείται με διάφορα πράγματα που δεν αφορούν τη βασιλική οικογένεια και συνεχίζουν τη ζωή τους ενώ δεν έχουν σταματήσει να χαίρονται κάποια από τα προνόμια που έχουν!

Τσέκαρε και αυτά: