Πρίγκιπας Χάρι

O πρίγκιπας Χάρι μετακόμισε στην Καλιφόρνια όπου ζει με την οικογένεια του, έχει αποφασίσει να κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο στη βρετανική βασιλική οικογένεια και οι Βρετανοί είναι έξαλλοι μαζί του! Και ο Πιρς Μόργκαν τον δίκασε όπως μόνο εκείνος ξέρει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του βασιλιά Καρόλου, αποφάσισε πώς ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση και να τα βάλει με τη βασιλική οικογένεια μετά το πολύκροτο ντοκιμαντέρ που έκανε με τη Μέγκαν Μάρκλ για λογαριασμό του Netflix. Παραχώρησε δυο συνεντεύξεις για να προωθήσει το βιβλίο του “Spare” και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε χαμός καθώς οι ωμές αποκαλύψεις που κάνει για την ερωτική του ζωή και για όσα έζησε στο παλάτι σοκάρουν τους πάντες.

Και ο Πιρς Μόργκαν, θερμός υποστηρικτής της βασιλικής οικογένειας δε θα άφηνε να πέσει τίποτα κάτω!

Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος έχει δικάσει πολλάκις τον πρίγκιπα Χάρι επέστρεψε στην εκπομπή του “Uncensored” και όπως είπε ο ίδιος “η κόλαση ξέσπα και έλειψα μόλις δυο εβδομάδες”.

Ο δημοσιογράφος τα βάζει ξανά με τον πρίγκιπα λέγοντας πως για μια ακόμη φορά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως είναι αυτός που είναι και πώς έβαλε ένα μεγάλο στόχο στην πλάτη του καθώς αποκάλυψε πώς σκότωσε 25 Ταλιμπάν. 

“Ο πρίγκιπας αποκαλύπτει πώς έχασε την παρθενιά του και πώς τον χτύπησε στα οπίσθια η γυναίκα με τη γυναίκα που έκανε έρωτα.Αυτό δεν είναι αντίθετο με τη ρητορική που κηρύττει η Μέγκαν στα podcasts της”, λέει ο παρουσιαστής.

 

Ο Πιρς Μόργκαν δεν μπορεί να πειστεί με τίποτα από όλα όσα λέει και κάθισε και διάβασε το βιβλίο του πρίγκιπα χωρίς να μπορέσει να καταλάβει γιατί υπάρχει αυτό το πράγμα στον κόσμο. “Αποκαλύπτει πράγματα τα οποία έλεγε εκείνος στο παρελθόν πώς δεν πρέπει να αποκαλύπτονται, μιλά για την προσωπική ζωή του αδερφού του χωρίς να του πέφτει λόγος, αναφέρεται σε προσωπικές του στιγμές και εκθέτει κόσμο ενώ συνεχίζει να κατηγορεί τα βρετανικά ΜΜΕ. Ας σκάσει επιτέλους με αυτή τη σταυροφορία και να μην κάνει κακό στη μοναρχια και τη Βρετανία”.

Τσέκαρε και αυτά: