Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αποφάσισαν να βαφτίσουν την κόρη τους Λίλιμπετ – Νταϊάνας στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια στο σπίτι τους σε μια κλειστή τελετή. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου και οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε στο People πως βάφτισαν το μωρό τους και είπε πως ο Αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες, τον αιδεσιμότατο Τζον Τέιλορ ήταν αυτός που ανέλαβε την τελετή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάλεσαν τον βασιλιά Κάρολος και το ζεύγος Γουίλιαμ-Κέιτ αλλά κανείς δεν έδωσε το παρών.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν αποφασίσει να μείνουν μόνιμα στις ΗΠΑ καθώς δε μπορούν να διαχειριστούν τον βρετανικό Τύπο και μετά τις “αλήθειες” που έχουν πει μέσω του Netflix και του βιβλίου του δε θέλουν να έχουν σχέσεις με την Αγγλία καθώς πιστεύουν πως οι παπαράτσι και οι δημοσιογράφοι τους χρησιμοποιούν ως “πρόβατα προς σφαγή” για να καλύψουν άλλα πράγματα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα δώσουν το παρών στην τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου και ακόμη το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει τα πρόσωπα στα οποία θα σταλούν οι προσκλήσεις για να βρεθούν στις 6 Μαΐου.

Τσέκαρε και αυτά: