Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Mε το στόμα ανοιχτό έμειναν Πολωνοί πολίτες τη στιγμή που δειπνούσαν σε ένα LGBTQ+ εστιατόριο καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκε από το πουθενά και κάθισε σε ένα τραπέζι με την ομάδα του για να απολαύσουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο πρίγκιπας απόλαυσε ένα σάντουιτς με χοιρινό και πατάτες τηγανητές το οποίο κόστισε 7,5 λίρες και ήταν ο ίδιος που έκανε την παραγγελία για όλους τους παρευρισκομένους στο τραπέζι.

Πηγή αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας μίλησε με την ομάδα που τον συνόδευσε στη Βαρσοβία και τους ρώτησε αν βρίσκονται κάπου κοντά στο μέρος που έμενα. Όταν του είπαν πως βρίσκονται στο εστιατόριο, του ρώτησε αν μπορεί να δώσει το παρών και μόλις του είπαν “ναι”, εκείνος βρέθηκε εκεί και απόλαυσε το φαγητό του.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε στο Butero Bistro στη Βαρσοβία, και ένας από τους ανθρώπους που δειπνούσε στο μαγαζί, τράβηξε κάποιες φωτογραφίες οι οποίες έγιναν viral στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου βρέθηκε στα σύνορα της Ουκρανίας όπου και μίλησε με άνδρες και γυναίκες στρατιώτες και έπειτα κατευθύνθηκε στη Βαρσοβία όπου και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των Πολωνών στρατιωτών.

Τσέκαρε και αυτά: