Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είναι δυο πρόσωπα που πάντα απασχολούν και έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα κέρινα ομοιώματα τους τα οποία είναι πιστά αντίγραφα τςη εμφάνισης τους! Αλλά στην Κρακοβία έχουν άλλη αισθητική!

Σε μουσείο στην Πολωνία τοποθετήθηκαν δυο κέρινα ομοιώματα τα οποία δεν μοιάζουν με τίποτα στο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας και είναι σχεδόν απαράδεκτα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ένα βίντεο το οποίο έχει γίνει viral στο TikTok δείχνει τα κέρινα ομοιώματα και είναι πραγματικά αστείες οι όψεις τις οποίες δημιούργησε κάποιος ο οποίος πρέπει να μην έχει δει ποτέ το ζευγάρι.

Το βίντεο μετρά μέχρι στιγμής περισσότερα από 12 εκατομμύρια προβολές και τα σχόλια είναι πάρα πολλά!

Πολλοί αναφέρουν πως το ομοίωμα που δημιουργήθηκε για τον πρίγκιπα είναι τρομακτικό ενώ το ίδιο λένε για αυτό της Κέιτ.

@royalnewschannel Wax figures of Prince William and Princess Kate #royal #royalfamily #princeharry #meghanmarkle #princeharry #katemiddleton #fyp ♬ som original – Royal News Channel

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι τρομακτικός, με έκανε να τσιρίξω”, είπε ένας χρήστης!

Τα κέρινα ομοιώματα του ζεύγους έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και είναι πραγματικά πολύ τρομακτικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλα μουσεία τα οποία έχουν δημιουργήσει πολύ ωραία ομοιώματα και σίγουρα δεν τρολάρουν την εμφάνιση τους!

Τσέκαρε και αυτά :