Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η νέα, πολυσυζητημένη σεζόν της σειράς The Crown κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου στο Netflix, κι ήρθε ξανά στο προσκήνιο η πριγκίπισσα Νταϊάνα κι η ζωή της.

 

Το Netflix, από την άλλη, είχε κυκλοφορήσει το 2017 ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ των 2 επεισοδίων γίνεται αναφορά στην παιδική της ηλικία, στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, στα παιδιά της Ουίλιαμ και Χάρι, αλλά και στον τραγικό της θάνατο.

Στο ντοκιμαντέρ, μιλούν για την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο αδερφός της, ο πολύ καλός της φίλος, δημοσιογράφοι, και κοντινοί της άνθρωποι.

 

Όλοι έκαναν λόγο για μια πραγματική πριγκίπισσα που θα άξιζε να γίνει μελλοντική βασίλισσα, καθώς η αγάπη και το ενδιαφέρον της για τον κόσμο ήταν αξεπέραστα κι αξιοθαύμαστα στοιχεία της προσωπικότητάς της. Όλα αυτά ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

 

Στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, γίνεται μια εκτενής ανάλυση του τραγικού θανάτου της, ο οποίος συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τέλος, γίνεται σπουδαία αναφορά και στο αντίκτυπο που είχε στην ψυχολογία της η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί ότι υπάρχουν και δύο βίντεο στο YouTube που αφορούν στη ζωή της Νταϊάνα και σας τα παραθέτουμε παρακάτω:

Part 1.

Part 2.

Διάβασε και αυτό: Πως επηρέασε το διαζύγιο Νταϊάνα – Καρόλου τον πρίγκιπα Ουίλιαμ