Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ, που είναι υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

Τα PRIX DE BEAUTÉ που διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ, και τα οποία γιόρτασαν φέτος τα 20 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/6/18 έως 30/9/19, με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Την εκδήλωση προλόγισαν η Εκδότρια του περιοδικού BEAUTÉ Μαρία Καλλιμασιά και η δημιουργός του θεσμού και Πρόεδρος των PRIX DE  BEAUTÉ Έφη Μπελέ,  ενώ τα βραβεία απένειμαν οι ηθοποιοί: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Κάτια Γκουλιώνη, Ειρήνη Μακρή, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Άλκηστις Πολυχρόνη, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Φωτεινή Δάρρα, η show woman Νίνα Λοτσάρη, η δημοσιογράφος Έμη Λιβανίου, η influencer Χριστίνα Μπόμπα και οι σχεδιαστές μόδας  Βασίλης Ζούλιας και Άγγελος Μπράτης.

Στην τελετή απονομής συμμετείχε η SAMSUNG ως Technology Partner, το δερματολογικό και αισθητικό κέντρο TZOUMA CLINIC, τα κοσμηματοπωλεία ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ & ΠΑΤΕΡΑΣ που φιλοτέχνησαν τα βραβεία της απονομής, το MASTIHA SHOP που προσέφερε στους καλεσμένους της βραδιάς cocktail μαστίχας, το ανθοπωλείο FLERIA για τον στολισμό του χώρου.