Priyanka Chopra

Η Priyanka Chopra-Jonas αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένεια της με τον Νικ Τζόνας, και έγινα πριν από κάποιους μήνες γονείς! Και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει δημιουργήσει ένα από τα μεγάλα beauty brands, αυτή τη στιγμή στην Αμερική, μίλησε στο podcast “Armchair Expert With Dax Shepard” και αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στον εαυτό της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της αποκάλυψε πως σε ηλικία 35 ετών αποφάσισε να κάνει κατάψυξη ωαρίων και πιστεύει πως όλοι πρέπει να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία.

“Ήθελα να φτάσω την καριέρα μου σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Επίσης, δεν είχα γνωρίσει τον άνθρωπο που θα ήθελα να κάνω παιδιά. Αυτό προκαλεί άγχος. Ήμουν 35 ετών και η μητέρα μου η οποία είναι γυναικολόγος μου είπε: “Κάντο”. Λέω σε όλους να καταψύξουν τα ωάριά τους. Η μαμά μου, μου είχε πει να το κάνεις όσες φορές χρειαστεί”.

Στη συνέχεια η Priyanka Chopra είπε:

“Λέω στις μικρότερες σε ηλικία φίλες μου ότι το βιολογικό ρολόι είναι πραγματικό. Γίνεται πολύ πιο δύσκολο να μείνεις έγκυος μετά τα 35. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Τα ωάρια σου θα έχουν την ίδια ηλικία με εκείνη όταν έκανες την διαδικασία. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, τ΄ αγαπώ”.

Τσέκαρε και αυτά :