Priyanka Chopra

Η Priyanka Chopra έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα “The Sunday Times” και μίλησε για το γάμο με της με τον τραγουδιστή Nick Jonas.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις δύο τελετές γάμου που έπρεπε να πραγματοποιήσουν, καθώς η μία τελετή βασίστηκε στις δυτικές παραδόσεις, ενώ η άλλη ήταν σύμφωνα με τις ινδουιστικές.

Επιπροσθέτως, ρωτήθηκε εάν η διαφορά ηλικίας της με τον τραγουδιστή ήταν το μεγαλύτερο χάσμα σε σχέση με τις πολιτιστικές παραδόσεις καθενός. Η Priyanka απάντησε πως τίποτα από τα δύο δεν αποτέλεσε εμπόδιο.


Μάλιστα, όσον αφορά στις πολιτιστικές διαφορές τους η ηθοποιός ανάφερε ότι το είδαν περισσότερο ως μια περιπέτεια πάρα ως μια προσπάθεια προκειμένου να υπερνικήσουν τα όποια εμπόδια υπήρξαν.

Τέλος, η Priyanka επισήμανε ότι πέρασε περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και κατ’ επέκταση της καραντίνας και για αυτό νιώθει ευλογημένη.

Διάβασε και αυτό: Υπάρχει μια λεπτομέρεια στη σειρά «Bridgerton» που λίγοι θεατές έδωσαν σημασία αλλά έχει ιδιαίτερο νόημα!