Προικοθήρας

Σχέσεις: Έχουν μπει στα αυτιά σας πως ο σύντροφός σας είναι ένας προικοθήρας και θέλει να είναι κοντά σας μόνο και μόνο για να σας εκμεταλλεύεται και να σας ρουφάει χρήματα; Εάν ναι τότε υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σας δείξουμε για να είστε ψιλιασμένοι και να τον στείλετε από εκεί που ήρθε!

ad

Για να αρχίσετε να υποπτευόσαστε πως ο σύντροφός σας είναι προικοθήρας προϋποθέτει πως εσείς έχετε μία άλφα οικονομική άνεση και εάν δεν σκορπάτε τα χρήματά σας από εδώ κι από εκεί, σίγουρα ο σύντροφός σας ξέρει πως έχετε.

Το γεγονός πως έχετε μία καλή δουλειά με καλή αμοιβή και συγχρόνως γνωριμίες που μπορεί να ανοίξουν τις πόρτες στον σύντροφό σας, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να  σας πλησιάσει ένας προικοθήρας.

Στην αρχή ένας προικοθήρας είναι ρομαντικός, απόλυτα εκδηλωτικός και φουλ τζέντλεμαν και λέει ακριβώς αυτά που θέλει να ακούσει το έτερον του ήμισυ. Μπορεί να ξοδεύει ακόμα και λεφτά για εσάς. Με αυτό τον τρόπο σκοπεύει να ξελογιάσει το θύμα του και να του δείξει πως είναι το υπέρτατο πλάσμα που έψαχνε σε όλη του τη ζωή.

Στη συνέχεια αυτός ο άνθρωπος αρχίζει να επικαλείται διάφορες δυσκολίες οικονομικές. Ενώ μπορεί πχ να είχε ένα στάνταρ εισόδημα, αυτό το εισόδημα σιγά σιγά συρρικνώνεται για διάφορους λόγους. Από τη μείωση μισθού μέχρι και ότι του έκοψαν το χαρτζιλίκι οι γονείς του. Έτσι χωρίς να ζητάει χρήματα σας δημιουργεί την ανάγκη να βοηθήσετε εσείς.

Ο προικοθήρας δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητήσει χρήματα ευθέως. Θα σας δημιουργεί όνειρα όπως πόσο ωραίο θα ήταν να πηγαίνατε εκεί ή να κάνατε μία εκδρομή, αλλά πόσο κρίμα που δεν μπορείτε να το κάνετε λόγω της οικονομικής δυσκολίας της δικής του. Έτσι σας δημιουργεί τύψεις και σας χειρίζεται για να του πείτε πως δεν πειράζει, εκείνος μπορεί να καλύψει τα έξοδα. Άλλωστε έχει δημιουργήσει τις προσδοκίες πως οι οικονομικές του δυσκολίες είναι προσωρινές.

Για να τσεκάρουμε λίγο το παρελθόν του συντρόφου σας! Εάν και στην προηγούμενη σχέση του διαπιστώσετε πως εκμεταλλεύτηκε με οποιονδήποτε τρόπο τον σύντροφό του ή είχε παροχές περίεργες τότε καλό θα είναι να ακούσετε το ένστικτό σας και να συνειδητοποιήσετε πως ο άνθρωπός σας δεν είναι τίποτε άλλο από το ένα στυγνός προικοθήρας.

Ad