Coupepe

Οι ημέρες που θα μπορούμε να ξεκινήσουμε από το σπίτι μας για ένα brunch ή πρωινό όπως το λέγαμε παλιότερα φτάνουν και εμείς αδημονούμε για να φύγουμε από το κέντρο και να ανηφορίσουμε προς την Πεντέλη και συγκεκριμένα στο Coupepe.

Coupepe

Και τώρα ξεκινούν τα καλύτερα. Δεν είναι δίπλα αλλά πιστέψτε μας αξίζει τόσα κι άλλα τόσα χιλιόμετρα. Μόλις φτάσεις στην πλατεία της Νέας Πεντέλης θα νιώσεις ότι έφτασε η μεγάλη ώρα. Εσείς δεν θα το καταλάβετε αλλά οι ορμόνες σας θα το συνειδητοποιήσουν αμέσως.

Coupepe

Το Coupepe ανοίγει από νωρίς το πρωί με εξαιρετικούς καφέδες. Και όχι μόνο. Σερβίρει brunch, σάντουιτς, κρέμες, ομολέτες και φυσικά τις παραδοσιακές σφολιάτες. Βέβαια εάν κάποιος θέλει το πρωινό κάτι γλυκό τότε υπάρχει η “ωχ θεέ μου” η τάρτα φράουλας, αλλά και banofee kai cheesecake.

Coupepe

Coupepe

Και τι νομίζατε πως το Coupepe είναι μόνο αυτό; Όχι βέβαια. Αυτό που λαχταρούσατε για μία ζωή είναι η πίτσα εκεί. Πολλές επιλογές. Εκείνες με σάλτσα ντομάτας, εκείνες με λάδι τρούφας. Αυτή που θα πρέπει να δοκιμάσετε και να συγκρατήσετε τα δάκρυα σας είναι η Gourmet Bresaola με σάλτσα, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, bresaola, ρόκα και καρύδια.

Μην ξεχάσετε εάν αντέχετε τόσο τις συγκινήσεις να δοκιμάσετε και τις γλυκές πίτσες, οι οποίες έχουν μία ζύμη σαν τσουρέκι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πανέτοιμοι να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα 🔛 🎄 #coupepe #family #fun #best #pizza #place #instafood #visitgreece #greece #penteli #christmas 🎅🏽 #coffee #coupepebakeandshake #coctails 🍕🥗🍹

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coupepe Bake & Shake (@_coupepe_) στις

Και τώρα φυσικά που είναι καλοκαίρι το Coupepe θα έχει και κοκτέιλς, τα οποία επίσης δεν πρέπει να παραλείψατε!

Άτιμη καραντίνα που μας κρατάς μακριά από την πίτσα του Coupepe!