Project Soma

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου είναι δυο κορίτσια τα οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητά από όλους μας και πριν από κάμποσο καιρό αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα brand ρούχων με το όνομα «Project soma».

Οι δυο γυναίκες απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως το #GirlPower έχει έρθει για να μείνει και δημιουργούν ρούχα τα οποία μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες και προσφέρουν ποιότητα σε συνδυασμό με όμορφα prints τα οποία γίνονται viral μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια πολύ καλή μου φίλη, αποφάσισε να κάνει ένα purchase από το brand των δυο γυναικών και μπήκε στο site buyaboo.gr. 

Αποφάσισε να αγοράσει ένα πολύ όμορφο πουλόβερ και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δε θύμιζε τα πουλόβερ που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή στα καταστήματα και είχε πολύ όμορφο pachaging! Και η φίλη μου το έχει ευχαριστηθεί!

Το project soma είναι ένα brand το οποίο θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει «χαρούμενο», «χρωματιστό» και «ιδιαίτερο». Φαίνεται πως έχει γίνει προσεγμένη δουλειά και μας αρέσει το γεγονός πως δυο γυναίκες επιλέγουν σε δύσκολες εποχές να βάλουν χρώμα στη ζωή μας και να μας δείξουν πως τα prints πρέπει να υπάρχουν στην καθημερινότητα μας.

Οι τιμές είναι σε normal επίπεδα και το Instagram του brand θα σου φτιάξει τη διάθεση!

U go girls!

Τσέκαρε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Your love gives us motive 💫 #projectsoma #wheredreamsaremade #newcollection #spring2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Project 🅢🅞🅜🅐 (@projectsoma) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

💥SURPRISE GIVEAWAY💥 And a big one as promised… Έχουμε τη μεγάλη χαρά σε 3 μέρες να σας παρουσιάσουμε τη νέα μας συλλογή! Μπορεί οι συνθήκες να είναι αντίξοες, αυτό όμως δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα σταματήσουμε να προσπαθούμε! Και θα τα καταφέρουμε! Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στους 100.000 followers σας είχαμε μια έκπληξη! Τελικά τους ξεπεράσαμε 😍 και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό! Δύο φορέματα από τη νέα μας συλλογή για να διαλέξεις πριν καν κυκλοφορήσουν! Αν θέλεις να είσαι η πρώτη που θα κερδίσει δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: •Κάνε like στη φωτογραφία / Like this post •Ακολούθησε το @projectsoma / Follow @projectsoma •Κάνε mention μία φίλη σου / Mention one friend Η νικήτρια θα κερδίσει όποιο φόρεμα επιλέξει και η φίλη της το δεύτερο φόρεμα της φωτογραφίας! Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 06/04 με το λανσάρισμα της νέας συλλογής! #MenoumeSpiti και δουλεύουμε από το σπίτι και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας! Good Luck everybody 💫♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Project 🅢🅞🅜🅐 (@projectsoma) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Where are your dreams made? 💫 #projectsoma #wherwdreamsaremade #spring2020 #newcollection |Find them at @buyaboo.gr and @allover.gr|

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Project 🅢🅞🅜🅐 (@projectsoma) στις