Πρόσωπα της Χρονιάς

Την ευκαιρία ο καθένας από εμάς να αναδείξει τα πρόσωπα της Χρονιάς δίνεται μέσα από τον καθιερωμένο θεσμό που για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα Πελοπόννησος.

Τραβάμε την κουρτίνα της πανδημίας και αποκαλύπτουμε τα «Πρόσωπα της Χρονιάς». Φέτος μάλιστα επεκτεινόμαστε και αποκαλύπτουμε τα Πρόσωπα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας -Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία.

Φέρνουμε στην επιφάνεια πρόσωπα που με τις πράξεις τους μέσα στο 2021 δεν παρασύρθηκαν στο ποτάμι του αρνητισμού και της μιζέριας αλλά εργάστηκαν να κρατήσουν ζωντανό τον ανθρωπισμό, την ευαισθησία, την αλληλεγγύη, τη δημιουργία, την πρόοδο. Άνθρωποι με πράξεις φωτεινές που σκόρπισαν στην κοινωνία ελπίδα και αισιοδοξία.

Άνθρωποι που αξίζουν το χειροκρότημά μας και την αναγνώριση.

Αυτό έρχεται να υπηρετήσει ο θεσμός «Πρόσωπα της Χρονιάς» που για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

Για να φέρουμε στο προσκήνιο όλους αυτούς τους φωτεινούς ανθρώπους θέλουμε τη βοήθεια όλων σας.

Η αναζήτηση των προσώπων που πραγματικά αξίζουν θέλει και τη δική σας συμβολή. Κοιτάξτε δίπλα σας, αναγνωρίστε πρόσωπα και πράξεις. Ξεχωρίστε αυτούς που πραγματικά αξίζουν να ανεβούν στη σκηνή της πιο λαμπερής και ουσιαστικής εκδήλωσης που έχει στον επίκεντρό της το καλό πρόσωπο της κοινωνίας.

Επομένως όποιος έχει ξεχωρίσει το δικό του πρόσωπο για το 2021 και η πράξη του είναι τόσο δυνατή ώστε να είναι ανάμεσα στα προτεινόμενα πρόσωπα της χρονιάς 2021 δεν έχει παρά να το προτείνει έως τις 31 Οκτωβρίου στον σύνδεσμο https://www.prosopaxronias.gr/.

Η ανάδειξη των Προσώπων αποτελεί πια έναν σημαντικό θεσμό στη Δυτική Ελλάδα, με τον οποίο τιμούμε τους συμπολίτες μας που επέδειξαν αξιόλογη δράση στο έτος που πέρασε.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ:

  • Πρόσωπα που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το έργο, τα επιτεύγματα και τις προσπάθειες τους.
  • Προσπάθειες που έγιναν με κόπο, αφοσίωση, επιμονή και πίστη μέχρι να γίνει το όραμα πράξη.
  • Πράξεις που φωτίζουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από ξεχωριστές πρωτοβουλίες.
  • Πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας που δίνουν αξίες στην καθημερινότητα μας και επηρεάζουν τις ζωές όλων μας.