Πρόσωπο της χρονιάς 2022

Πρόσωπο της χρονιάς 2022 : Για μια ακόμη χρονιά, το περιοδικό ΤΙΜΕ επέλεξε τα πρόσωπα εκείνα τα οποία άφησαν το δικό τους στίγμα και δημιούργησαν στην παγκόσμια κοινότητα συναισθήματα που δύσκολα μπορούν να φύγουν από την ψυχή ενός ανθρώπου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, μιας χώρας που καθημερινά “ματώνει” εξαιτίας του πολέμου που αποφάσισε να κηρύξει η Ρωσία, είναι εκείνος που κοσμεί ένα από τα εξώφυλλα του γνωστού περιοδικού.

Παράλληλα, το “πνεύμα της Ουκρανίας” τιμάται και αυτό με τη δική του σειρά καθώς οι πολίτες έχουν καταφέρει να δείξουν σε όλο τον πλανήτη πώς αντέχουν και πώς θα πολεμήσουν για να μείνουν όρθια η χώρα τους.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ουκρανίας δεν είναι ο μόνος που τιμάται από το περιοδικό, καθώς οι γυναίκες του Ιράν έχουν και αυτές με τη σειρά τους την τιμητική τους, και ανακηρύσσονται “Ηρωίδες της Χρονιάς”.

To κίνημα των γυναικών που ξεκίνησε μετά το θάνατο της 22χρονης Μάχσα Αμινί, η οποία συνελήφθη από την αστυνομία ηθών σε ένα σταθμό του μετρό στο Ιράν διότι “εμφανίστηκαν” δυο μπούκλες έξω από τη μαντίλα της, κατάφερε να δημιουργήσει στην κυβέρνηση πολλά προβλήματα καθώς όλοι ξεσηκώθηκαν και δεν είχαν σκοπό να αφήσουν την ψυχή της νεαρής γυναίκας χωρίς δικαίωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Δυο συγκλονιστικά εξώφυλλα τα οποία έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο και έγιναν viral μόλις δημοσιεύτηκαν στα Social media.

Τσέκαρε και αυτά :

Άννα Βίσση : Εικόνες από το νέο βίντεο κλιπ

Αναζητήσεις Google 2022 : Τι έψαξαν οι Έλληνες