Πρωταπριλιά

Η Πρωταπριλιά είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες μέρες του χρόνου καθώς πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να κάνουν φάρσες οι οποίες προκαλούν γέλιο! Αλλά υπάρχουν κι σκηνικά τα οποία είναι παρατραβηγμένα!

Ο κόσμος πολλές φορές δεν καταλαβαίνει πως οι άνθρωποι γύρω τους έχουν όρια και δεν μπορούν να δεχτούν πολύ εύκολα κάποιες πλάκες, ούτε να καταλάβουν το χιούμορ το οποίο μπορεί και να είναι ιδιαίτερο.

Η ημέρα της Πρωταπριλιάς δεν αρέσει σε όλους! Και αυτό συμβαίνει διότι μπορεί να τους έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν το οποίο τους έχει στιγματίσει ή γιατί πολύ απλά δε γουστάρουν!@

Κατά καιρούς έχουμε δει φάρσες οι οποίες έχουν πάει εξαιρετικά και έχουν σκορπίσει το γέλιο και τα χαρά, αλλά έχουμε δει και φάρσες οι οποίες πήγαν πολύ στραβά και δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα!

Στο Alltime10s υπάρχει ένα βίντεο το οποίο δείχνει 10 φάρσες οι οποίες πήγαν πολύ στραβά και όσοι τις έκαναν, “τις τράβηξαν” πολύ με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση και προβλήματα!

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί οι φάρσες είναι δύσκολες και πολλές φορές μπορεί να στραβώσουν! Οπότε, την Πρωταπριλιά πρόσεχε τι θα κάνεις γιατί μπορεί κάποιοι να αντιδράσουν περίεργα!

Τσέκαρε το βίντεο :

Τσέκαρε και αυτό: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ : Οι viral στιγμές του