Πρωταπριλιά

Η Πρωταπριλιά πλησιάζει και πολλοί είναι αυτοί που ετοιμάζονται να βγάλουν από το “συρτάρι” τους διάφορα ψεμματάκια και φάρσες για να προκαλέσουν γέλιο αλλά και να τρομάξουν αγαπημένα τους πρόσωπα!

Την πρώτη μέρα του Απριλίου σε πολλές χώρες όπως και στην Ελλάδα, συνηθίζεται να λέμε μικρά και αθώα ψέμματα για να ξεγελάσουμε τον κόσμο και να δοκιμάσουμε τις υποκριτικές μας ικανότητες. Αλλά κάποιες φορές μας οδηγούν σε μπελάδες!

Δεν είναι λίγοι οι οποίοι προκειμένου να ξεγελάσουν κάποιο πρόσωπο, επιλέγουν να κάνουν χοντροκομμένες φάρσες οι οποίες ξεπερνούν τα όρια και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν τα δέχονται όλα και καλά κάνουν!

Τρία ψέμματα που ΔΕΝ πρέπει να πεις την Πρωταπριλιά:

#1. Για θέματα υγείας

Με την υγεία δεν παίζουμε και δεν κάνουμε πλάκα! Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος και πως μπορεί να του “χτυπήσει” η πλάκα σου! Οπότε μην κάνεις κανένα αστείο το οποίο να αφορά θέματα υγείας!

#2. Χωρισμός

Αν θέλεις πραγματικά να χωρίσεις, δεν χρειάζεται να το πεις την ημέρα της Πρωταπριλιάς και αν πάλι δε θέλεις να χωρίσεις, και θέλεις να κάνεις πλακίτσα στο αμόρε δεν πρέπει να ξεστομίσεις τη λέξη “χωρισμός”. Είναι κακόγουστο αστείο και ο άλλος μπορεί να το πάρει σοβαρά!

#3. Κακία για αγαπημένο πρόσωπο

Αν την ημέρα της Πρωταπριλιάς θέλεις να τσαχπινίσεις κάποιον, μην πεις ψέμματα για κάποιο δικό του πρόσωπο! Μπορεί να πεις κάτι το οποίο μπορεί να φέρει στεναχώρια και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο! Πόσο μάλλον να ενισχύσεις τις φοβίες του αν νιώθει κάπως για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!

Οπότε όταν έρθει η μέρα των “ψεμμάτων” μπορείς να κάνεις καμία έξυπνη φάρσα ή να βρεις κάποιο ψέμματα το οποίο δε θα προκαλέσει σύγχυση σε κανέναν για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην κατηγορηθείς για κακή διάθεση, ενώ η πρόθεση σου ήταν απλά να κάνεις πλάκα!

Τσέκαρε και αυτό: Θα έχουμε και δεύτερη σεζόν για τη σειρά “And Just Like That”