Πρωταπριλιά

Η Πρωταπριλιά πλησιάζει και σίγουρα έχετε μπει στο τρυπάκι να αναζητήσετε τρόπους για να κάνετε κάποια φαρσούλα στο αμόρε, στον κολλητό ή σε κάποια αγαπημένα πρόσωπα στη δουλειά! Αλλά πολλές φορές ξεμένουμε από ιδέες και χρειαζόμαστε λίγο “σπρώξιμο”!

Την ημέρα της Πρωταπριλιάς πολλοί από εμάς μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε κάποιες πλάκες λέγοντας αθώα ψεμματάκια τα οποία θα ταράξουν τους δικούς μας ανθρώπους και το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε είναι να τους τρομάξουμε και να γελάσουμε με τις αντιδράσεις τους!

Αλλά τι να κάνεις όταν τα έχεις δοκιμάσει όλα; Ο Rich Ferguson μέσω ενός βίντεο στο Youtube μας διδάσκει 40 φάρσες τις οποίες μπορούμε να κάνουμε την Πρωταπριλιά και σίγουρα κάποιες από αυτές θα φέρουν νεύρα αλλά και γέλιο στα πρόσωπα που θα υποστούν την φάρσα σου!

Οι φάρσες που μπορείς να κάνεις περιλαμβάνουν ψεύτικα έντομα, χαρτί υγείας αλλά και ρολόγια, καθώς πειράζοντας τους δείκτες μπορεί να κάνεις τον άλλον να χάσει τα λογικά του γιατί θα βρεθεί νωρίτερα σε ένα ραντεβού που έχει κανονίσει!

Βέβαια, μην ξεχνάς πως την ημέρα της Πρωταπριλιάς κάνουμε φάρσες και λέμε ψεμματάκια τα οποία είναι άκακα και δε θα προκαλέσουν καμία κρίση πανικού στον κόσμο, ούτε θα του δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα!

Τσέκαρε και το βίντεο :

Αφού είσαι εδώ, τσέκαρε και αυτό : Ζαχαροπλαστείο Τόλης: Τα καλύτερα γλυκά και όχι μόνο