Πρωταπριλιά

Πρωταπριλιά : Μια είναι η μέρα που περιμένουν όλοι για να αραδιάσουν τα ψέμματα τους χωρίς να υποστούν σοβαρές συνέπειες και να κάνουν φάρσες χωρίς να νευριάσει κάποιος σοβαρά μαζί τους! Ναι, ναι πουλάκι η 1η του Απρίλη!

Αυτή την πολύ σημαντική μέρα κάποιοι σατανάδες επιλέγουν να μας κάνουν φάρσες οι οποίες μπορούν να μας στείλουν στα ουράνια γιατί είναι εξαιρετικά χαζές ή να μας κάνουν να γελάσουμε πολύ, αφού έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει!

Κάποιοι επιλέγουν να πουν αθώα ψεμματάκια και να μας πειράξουν, ενώ κάποιοι επιλέγουν να κάνουν φάρσες οι οποίες έχουν πλάκα! Και σε κάποιες από αυτές τις φάρσες περιλαμβάνεται το φαγητό!

Την Πρωταπριλιά – αν είσαι κατεργάρικο πλάσμα – μπορείς να δοκιμάσεις 8 φάρσες οι οποίες περιλαμβάνουν το φαγητό και θα σου πούμε κάποιες από αυτές!

#1. Δημιούργησε pop sticks και σε ένα από αυτά βάλε μια πίκλα και κάλυψε την με σοκολάτα! Μόλις τη φάει ο άλλος θα ξενερώσει το “είναι” του!

#2. Πάρε μπισκότα OREO και “άνοιξε” τα! Βγάλε την κρέμα που έχουν με ένα μαχαίρι και αντικατέστησε την με οδοντόκρεμα!

#3. Τοποθέτησε στα τάπερ που παίρνεις στη δουλειά κάποια ψεύτικα έντομα και κέρασε τους συναδέλφους έναν ξηρό καρπό ή λίγο μηλαράκι!

#4. Πάρε αλεύρι, γάλα και ότι άλλο σε ευχαριστεί και δημιούργησε cupcakes! Μόνο μην ξεχάσεις να βάλεις μέσα σε αυτά μια γενναία ποσότητα… μουστάρδας!

Απλά να ξέρεις, πώς αν αποφασίσεις να κάνεις τέτοιες φάρσες, θα πρέπει να γίνουν σε άτομα τα οποία δεν έχουν κάποια αλλεργία και που μπορούν να δεχτούν ότι “παίζεις” με το φαγητό, γιατί αλλιώς μπορεί να προκύψουν θέματα τα οποία ίσως να μην περιμένεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δε δέχονται πολύ εύκολα τις πλάκες και δε θέλουν να τους πειράζεις! Οπότε δείξε προσοχή, τσέκαρε πρώτα τη διάθεση του άλλου και έπειτα προχώρησε σε αυτό που θέλεις να κάνεις!

Τσέκαρε το βίντεο :

Τσέκαρε και αυτό: Με αυτό το κουίζ θα μάθεις το πρώτο γράμμα του ονόματος που έχει η “αδερφή ψυχή” σου