Πρωταπριλιά

Είμαστε λίγες μέρες πριν έρθει η Πρωταπριλιά στη ζωή μας και ήδη είναι πολλοί αυτοί που ετοιμάζουν φάρσες αλλά και αθώα ψεμματάκια για να πειράξουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να γελάσουν λίγο!

Πολλά είναι τα ζευγάρια που επιλέγουν εκείνη τη μέρα να κάνουν μια φάρσα στο αμόρε για να νοστιμίσουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους ή απλά γιατί θέλουν να δουν το έτερον ήμισυ να τρέμει από αγωνία! Και υπάρχουν πολλές φάρσες οι οποίες είναι άκακες και μπορείς να κάνεις και εσύ για να τσαχπινίσεις το πρόσωπο που αγαπάς!

Στο Instagram βρήκαμε ένα βίντεο το οποίο αφορά σε μι επική φάρσα που έκανε μια κοπέλα στο αγόρι της και αμέσως σκεφτήκαμε πως θα είναι σούπερ για να την κάνεις και εσύ όταν έρθει η Πρωταπριλιά!

Μην ξεχνάς πως τη συγκεκριμένη μέρα μπορείς να κάνεις πολλών ειδών φάρσες αλλά σε παρακαλώ μην κάνεις κόλπα τα οποία αφορούν στην υγεία ή σε κάποιο πολύ σοβαρό ζήτημα, διότι τότε το πράγμα ξεφεύγει και δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν δράματα για μαι μέρα!

Τι έκανε η τύπισσα

Ξεκίνησε να φτιάχνει τα φρύδια του αγοριού της – και καλά – και όταν έφτασε η στιγμή να του δείξει το αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα φίλτρο το οποίο τα δείχνει πολύ λεπτά και σχεδόν σχηματισμένα λες και πήγε στην καλύτερη αισθητικό! Προφανώς, δεν του πείραξε τρίχα αλλά χρησιμοποίησε ένα φίλτρο το οποίο “φτιάχνει” τα φρύδια και η αντίδραση του είναι όλα τα λεφτά!

Οπότε, τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να πάθει πλάκα το αγόρι σου και εσύ να πέσεις κάτω από τα γέλια! Γιατί είναι σίγουρο πως η αντίδραση του θα είναι μοναδική και εσύ θα γελάσεις πάρα πολύ!

Τσέκαρε το βίντεο:


Τσέκαρε και αυτό: Σπύρος Μαρτίκας : Η μεγάλη αλλαγή στο Survivor