Πρωταπριλιά

Η Πρωταπριλιά είναι μια μέρα όπου ο περισσότερος κόσμος επιλέγει να πει “λευκά ψεματάκια” και να κάνει πλάκα στους φίλους του! Όμως, ο Γιώργος Μαζωνάκης νιώθει διαφορετικά στην τοποθεσία “Κάτω από το ΄δέντρο” και θέλησε να καλωσορίσει την πρώτη μέρα του μήνα με ένα διαφορετικό τρόπο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο γνωστός καλλιτέχνης φορώντας ένα καρό παντελόνι σε κίτρινους και μαύρους τόνους, ένα μαύρο φούτερ και ένα καπέλο, κάθισε κάτω από ένα δέντρο και έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με σκοπό να καλωσορίσει την Πρωταπριλιά.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να γράψει κάποιους στίχους από τον Ακάθιστο ύμνο και στη λεζάντα βλέπουμε χαρακτηριστικά τους εξής στίχους:

“Χαῖρε, δένδρον ἀγλαόκαρπον, ἐξ οὗ τρέφονται πιστοί· χαῖρε, ξύλον εὐσκιόφυλλον, ὑφ᾿ οὗ σκέπονται πολλοί.
Καλόν Απρίλη…”

Ο καλλιτέχνης δέχτηκε πολλά σχόλια και likes κάτω από την ανάρτηση του και για μια ακόμη φορά κατάφερε να ξεσηκώσει τους followers του με τις νέες εικόνες του.

O τραγουδιστής πάντα επιλέγει να κάνει ιδιαίτερες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θέλει να δημιουργεί περιεχόμενο το οποίο απασχολεί αφού κάνει πολύ ξεχωριστές στιλιστικής εμφανίσεις και δίνει ιδέες για styling!

Tσέκαρε και αυτά: