Πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο άγχος και στους δυο, ειδικά όταν δεν έχετε γνωριστεί ξανά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να έχετε φτάσει μέχρι εκεί, σημαίνει ότι κι οι δυο το θέλατε να συμβεί.

Αλλά, υπάρχουν πέντε πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για να μην αποβεί μοιραίο.

Τί λες;

Ξεκινάμε;

#1. Μην κοιτάξεις τον κατάλογο παραπάνω από 5 λεπτά

Σίγουρα μπορεί να υπάρξει τεράστια αμηχανία στα πρώτα λεπτά του ραντεβού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μπορείς να κάθεσαι χωρίς να μιλάς παραπάνω από 5 λεπτά. Γιατί δε ρίχνεις μια από κοινού επιλογή στο τι θα πάρετε; Ετσι, θα υπάρξει ένας πρώτος διάλογος και θα μάθετε κι οι δυο τι αρέσει στον καθέναν.

#2. Μην χαζεύεις το κινητό σου

Εντάξει, ξέρουμε τεράστια αμηχανία στο πρώτο ραντεβού, αλλά βάλε το κινητό σου στο αθόρυβο. Αν από την άλλη βλέπεις ότι δε ρωτάει και πάρα πολλά, κάνε την καρδιά σου πέτρα και ξεκίνα να ρωτάς όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει στη ζωή του.

#3. Μην κατακρίνεις τη δουλειά του ή τις σπουδές του

Δεν υπάρχει σωστό και καλύτερο  επάγγελμα, εκτός κι αν είναι δολοφόνος. Όλα τα επαγγέλματα κι οι σπουδές κάπου χρησιμεύουν σ’ αυτή τη ζωή. Εσύ μπορεί να έχεις τελειώσει Νομική Αθηνών, αλλά κι ο “Κωστάκης” που είναι υδραυλικός μπορεί να είναι μια χαρά μορφωμένος άνθρωπος.

#4. Μην ρωτήσεις για πρώην

Βρε συ αγάπη μου, είστε στο πρώτο ραντεβού σας, και συ θα κάτσεις να χαραμίσεις τον χρόνο σας για πράγματα του παρελθόντος; Κοίταξε να περάσεις καλά, διότι εάν ρωτάς για πρώην πολύ πιθανόν είναι να νευριάσεις ή να μπαίνεις σε συγκρίσεις που δε θα ‘πρεπε.

#5. Μην μιλάς μόνο για τον εαυτό σου

Όλοι το παθαίνουμε αυτό, ξεκινάμε να μιλάμε για μας και μερικές φορές ξεχνιόμαστε. Όταν, όμως, καταλάβεις ότι το τραβάς πολύ, ρίξε το μπαλάκι στο “Ραντεβού” ώστε να μάθεις και συ πράγματα για εκείνον.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε, και περιμένουμε νέα σου στο instagram: @city_nowgr!