Το πρώτο ραντεβού είναι ωραίο πράγμα βρε παιδί μου! Υπάρχει αυτή η αγωνία για να ανακαλύψεις έναν νέο άνθρωπο, να μάθεις πράγματα για αυτόν και να δεις αν μπορείς να δέσει το γλυκό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ad

Υπάρχουν κάποιοι μικροί κανόνες όταν βγαίνουμε για πρώτη φορά με έναν άνθρωπο! Πρέπει να είμαστε περιποιημένοι – σε νορμάλ πλαίσιο – να είμαστε ο εαυτός, και να προσπαθούμε να κάνουμε συζήτηση για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Ωστόσο κατά τη διαρκεί ατού πρώτου ραντεβού μπορεί να συμβούν κάποια πράγματα τα οποία αν τα δεις να γίνονται, καλό θα ήταν να φύγεις μακριά!

Ποια είναι τα πράγματα που δε συγχωρούνται στο πρώτο ραντεβού

#1. Eίναι αγενής 

Κάθεστε στο τραπέζι σας ή παίρνετε καφεδάκι από κάποιο μαγαζί για να κάνετε τη βόλτα σας και εκείνος ή εκείνη είναι πολύ αγενής με τους εργαζόμενους! Κακό, άκομψο και άβολο! Δεν είναι καλό σημάδι και αυτό δεν αλλάζει!

#2.Μιλάει για πρώην με άσχημο τρόπο 

Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, μπορεί να προκύψει η συζήτηση για τους πρώην! Αν γίνει αυτή η συζήτηση και αρχίζει να βρίζει θεούς και δαίμονες, τότε δε σε αφορά. Δεν έχει δουλέψει κάποια πράγματα και έχει πληγές.

#3.Δεν κάνει ερωτήσεις 

Όταν συναντάς έναν άνθρωπο το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να θέτει γλυκά ερωτήματα για να τον μάθεις! Αν δεν γίνει αυτό, σημαίνει πως δεν είναι για πολλά πολλά και θέλει συγκεκριμένα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: