Πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού ήταν, είναι και θα είναι μια αγχώδης κατάσταση καθώς έχουμε πάντα στο πίσω μέρους του μυαλού μας πως μπορεί να πάει έτσι όπως θέλουμε και πως μπορεί να γίνει κάτι και να χαλάσουν όλα όσα φανταστήκαμε!

Μπορεί να διανύουμε δύσκολες εποχές καθώς δεν μπορούμε πολύ εύκολα να βρούμε ένα πρόσωπο με το οποίο να βγούμε για ένα ποτό ή φαγητό αλλά υπάρχει και η μετακίνηση #6 η οποία βοηθά για να βρεθούμε!

Πολλοί από εμάς προτού κάνουμε το βήμα να βγούμε, κάνουμε κάποιες απλές ερωτησούλες στο άλλο άτομο με σκοπό να μάθουμε 5 πράγματα για αυτόν έτσι ώστε να ξέρουμε πάνω κάτω ποιος είναι! Αλλά πολύ τυπικά πράγματα! Αλλά μερικές φορές επιλέγουμε να ξεχάσουμε κάποια!

3 πραγματάκια τα οποία πρέπει να προσέξεις:

#1.Σε τι φάση βρίσκεται στη ζωή του!

Παίζει με διάφορες ή διάφορους, έχει σχέση, είναι πρόσφατα χωρισμένος/η! Τι συμβαίνει με λίγα λόγια στην προσωπική του ζωή!

#2.Τι δουλειά κάνει

Για πολλούς ανθρώπους είναι σημαντικό να γνωρίζουν τι κάνει το άτομο που τους ενδιαφέρει, στη ζωή του! Οπότε γιατί να μην ξέρεις και εσύ;

#3.Τι είναι αυτό που θέλεις εσύ

Αν είσαι έτοιμος/η να βγεις ένα πρώτο ραντεβού, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και τα «θέλω» σου! Γιατί μπορεί εσύ να θέλεις να ξεκινήσεις μια σχέση και το άλλο άτομο να θέλει απλά χαλαρές καταστάσεις! Και είναι σημαντικό να επικοινωνείς τα θέλω σου!