πρωτοχρονιά 2021

Πρωτοχρονιά 2021: Η φετινή χρονιά θεωρείται ως μία από τις χειρότερες που έχουν περάσει, καθώς η πανδημία του κορονοϊού και τα απανωτά lockdowns μάς κράτησαν για τα καλά μέσα. Και φυσικά δεν εννοούμε μόνο το κλείσιμό μας στα σπίτια, αλλά κι εντός της χώρας.

Είναι γεγονός πως φτάσαμε μια ανάσα πριν την Πρωτοχρονιά και σκεφτόμαστε όλα τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε αυτή τη χρονιά, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών που θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε εάν τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά.

Η πανδημία του κορονοϊού δεν είχε μόνο επίπτωση στην υγεία πολλών ανθρώπων, αλλά προκάλεσε την ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας. Επιπροσθέτως, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν χωρίς δουλειά, κι ειδικότερα πολλοί που ασχολούνταν με τον τομέα του τουρισμού.

Ο φόβος για τη διασπορά του κορονοϊού, οι συνθήκες της καραντίνας, η ανεργία, τα έξοδα για τα covid-19 τεστ προτού ταξιδέψει κάποιος, αλλά και το κλείσιμο των συνόρων είχαν ως αποτέλεσμα ο κόσμος να μην ταξιδέψει, και κυρίως να μη βρεθεί εκτός συνόρων.

Μπορεί μια εικόνα να αξίζει όσο χίλιες λέξεις – και στην εν λόγω περίπτωση, πόσο μάλλον ένα βίντεο -, αλλά εάν κάτι δεν είναι χειροπιαστό ή δεν μπορείς να βρεθείς σε ένα μέρος για να το ζήσεις… δεν είναι ίδια η αίσθηση!

Παρόλα αυτά, ένα βίντεο στο YouTube μπορεί να μας ξυπνήσει το ενδιαφέρον μας για την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού στο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, βρήκαμε ένα καταπληκτικό βίντεο από το YouTube κανάλι του Ryan Shirley στο οποίο παρουσιάζει 100 μέρη στην Ευρώπη που θα πρέπει να επισκεφθεί κανείς. Μέσα σε αυτά τα μέρη βρίσκεται κι η Ελλάδα με το βουνό του Ολύμπου και τα Μετέωρα.

Τσέκαρε το βίντεο:

Πρωτοχρονιά 2021: Have faith and don’t stop dreaming!

Διάβασε και αυτό: Πρωτοχρονιά 2021: Ας ταξιδέψουμε στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες