Πρωτοχρονιά 2023

Η Πρωτοχρονιά 2023 επιτέλους έφτασε και όλος ο πλανήτης ελπίζει πως τα πράγματα θα αλλάξουν και πώς θα είναι σχετικά ήρεμα τα πράγματα φέτος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας, της Αμερικής και της Ωκεάνιας, γιόρτασαν το νέο έτος και ο κόσμος ενθουσιάστηκε με τα πυροτεχνήματα τα οποία έκαναν τον ουρανό να λάμπε μετά από δυο χρόνια που ο πλανήτης είχε πέσει σε “καταστολή” λόγω κορονοϊού.

Η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε την Πρωτοχρονιά 2023 ήταν η Νέα Ζηλανδία και ακολούθησε η Αυστραλία και άλλες πολλές! Στην Ελλάδα, τα πυροτεχνήματα δε σταμάτησαν να εμφανίζονται στους ουρανούς και σε όλες τις μεγάλες πόλεις είδαμε να δημιουργούνται υπέροχες εικόνες και ο κόσμος να απαθανατίζει τις στιγμές του στα social media

Μια από τις τελευταίες χώρες που υποδέχτηκαν το 2023 ήταν το Καζακστάν ενώ στο Ντουμπάϊ δημιουργήθηκε ένα υπερθέαμα με πυροτεχνήματα!


Σε όλες τις μεγάλες πόλεις επικράτησε πανζουρλισμός κατά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς και ο κόσμος δε σταματούσε να τραγουδά και να χαίρεται με τις όμορφες εικόνες!

Όλος ο κόσμος είχε ανάγκη να απολαύσει αυτές τις εικόνες καθώς το 2022 ήταν αρκετά σκοτεινό και δεν ήταν εύκολο για όλους!

Τσέκαρε και αυτά :

Άντριου Τέιτ :Όλα όσα πρέπει να ξέρεις – Το βιογραφικό

 Σχέσεις : Πώς να βρεις σύντροφο το 2023